Hanoju Šťáva z granátových jablek 1 l

Hanoju Šťáva z granátových jablek 1 l

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťáva z granátového jablka je plná antioxidantů, pomáhá posilovat imunitu a chránit před stresem. Lze ji užívat při bolestech v krku, chudokrevnosti či zvýšené hladině cholesterolu.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hanoju Šťáva z granátových jablek je zcela zaslouženě označována jako superpotravina a elixír zdraví. Představuje skvělý zdroj minerálů, vitaminů C, E, K a kyseliny listové, a to především v zimním období. Má nezanedbatelné antioxidační účinky, působí pozitivně na imunitní systém, užívá se při problémech s kardiovaskulárním systémem a uvádí se, že pomáhá předcházet vzniku rakoviny.

Granátové jablko obsahuje více antioxidantů než zelený čaj, což z něj dělá výborný prostředek pro ochranu buněk před předčasným stárnutím. Látky obsažené v granátových jablkách jsou také vhodným prostředkem pro posílení obranyschopnosti organismu a působí pozitivně na psychiku, kterou chrání před stresem. Šťáva poslouží i jako účinné kloktadlo při bolestech v krku či zánětu dásní.

Granátové jablko dále přispívá ke zvýšení tvorby hemoglobinu v krvi, a je tak vhodné při chudokrevnosti. Užívá se při léčbě zvýšeného krevního tlaku, napomáhá snižovat hladinu škodlivého cholesterolu a podporovat správnou činnost srdečního svalu. Granátové jablko také přispívá k čistění krve, působí jako diuretikum, a pomáhá tak vyplavovat toxické látky z těla.

Skladování: Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.

Dávkování: Užívejte pravidelně 2x denně 30 ml šťávy, ideálně 30 minut před jídlem. Děti od 3 let věku mohou užívat 15-20 ml šťávy 2krát denně.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let věku.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?