Cosm´etika Štětec 02 na růž 1 ks

Cosm´etika Štětec 02 na růž 1 ks

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zkosený štětec na tvářenku má velice přesně zastřižený tvar a dokonale jemné štětiny, které nanesou rovnoměrně sypké i kompaktnít vářenky.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Cosm'etika Štětec na růž usnadní vaše každodenní líčení. Štětec je vyroben ze syntetických štětin, které jsou opravdu jemné, takže nedráždí pokožku a jsou vhodné i na citlivou pleť. Štětec je možné používat jak se sypkými, tak s kompaktními tvářenkami.

Štětec má vysoce kvalitní zpracování a při pravidelné údržbě vám vydrží po dlouhou dobu. Stačí jen jen jednou za čas vyprat v teplé vodě a jemném přírodním šamponu, jenž odstraní přebytečná líčidla a minimalizuje výskyt nežádoucích bakterií.

Štětec na tvářenku má precizní zkosený střih, perfektně padne na oblast lícních kostí a lze jej využít také pro aplikaci kontur či bronzeru. Praktická bíle lakovaná rukojeť nejen, že vypadá skvěle, ale zároveň dobře padne do ruky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?