Benecos Štětec na oční stíny, BE 1 ks

Benecos Štětec na oční stíny, BE 1 ks

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Velice jemný a hustý štětec ze syntetického vlákna pro pohodlnou a rychlou aplikaci očních stínů. Rukojeť je vyrobena z bambusového dřeva, kování z recyklovaného hliníku.  Péče: Štětec myjeme podle potřeby ve vlažné vodě s jemným šamponem. Necháme uschnout nejlépe ve svislé, či vodorovné poloze. Pokud není nezbytně nutné, nenamáčejte kovovou ani dřevěnou část štětce. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Velice jemný a hustý štětec ze syntetického vlákna pro pohodlnou a rychlou aplikaci očních stínů. Rukojeť je vyrobena z bambusového dřeva, kování z recyklovaného hliníku. 

Péče: Štětec myjeme podle potřeby ve vlažné vodě s jemným šamponem. Necháme uschnout nejlépe ve svislé, či vodorovné poloze. Pokud není nezbytně nutné, nenamáčejte kovovou ani dřevěnou část štětce. 

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?