Steviasan 50 ml

Steviasan 50 ml

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Koncentrovaný vodný extrakt z listů stévie bílé je bohatý na chlorofyl, vitamíny A, C, D, F, E, pektiny, aminokyseliny, křemík, vápník, draslík, zinek, hořčík a další. Extrakt je vyráběn bez použití konzervantů a barviv. Stévie má hojivé a čistící účinky. Je proto vhodná k ošetření a prevenci paradentózy, při zánětech a aftech v dutině ústní. Extrakt také můžete použít jako obklad pro problemati

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koncentrovaný vodný extrakt z listů stévie bílé je bohatý na chlorofyl, vitamíny A, C, D, F, E, pektiny, aminokyseliny, křemík, vápník, draslík, zinek, hořčík a další. Extrakt je vyráběn bez použití konzervantů a barviv.

Stévie má hojivé a čistící účinky. Je proto vhodná k ošetření a prevenci paradentózy, při zánětech a aftech v dutině ústní. Extrakt také můžete použít jako obklad pro problematickou mastnou pokožku či na popáleniny.

Použití: 2- 4 kapky extraktu smícháme s 50 ml vody. Pro ošetření úst kloktáme po dobu 1 minuty. Poté vyplivneme. Pro vnější ošetření přikládáme obklady na postižená místa. Pro nejlepší účinky použití opakujeme 2- 3 denně.

K dodání přibližně do 14 dnů od objendání.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?