Jonathan Suchý šampon na odrosty a šediny Hnědý

Jonathan Suchý šampon na odrosty a šediny Hnědý 4 g, štětec

Jonathan Suchý šampon na odrosty a šediny Hnědý

Značka: Jonathan
Zboží je trvale vyřazeno.

Pro hnědé vlasy s šedinami i bez. Přírodní sypký prášek s pigmentem, který oživí barvu vašich vlasů. Absorbuje olej, aroma, nečistoty, špínu a nánosy ostatních vlasových produktů z vašich vlasů a vlasové pokožky. Čistí a osvěžuje vlasy bez použití vody a podporuje objem u kořínků vlasů. Bezpečný pro barvené vlasy. Prodlužuje foukané její tvar. Přirozeně a jemně vlasy tuží a posiluje. Skvělý pro ce

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Pro hnědé vlasy s šedinami i bez. Přírodní sypký prášek s pigmentem, který oživí barvu vašich vlasů. Absorbuje olej, aroma, nečistoty, špínu a nánosy ostatních vlasových produktů z vašich vlasů a vlasové pokožky. Čistí a osvěžuje vlasy bez použití vody a podporuje objem u kořínků vlasů. Bezpečný pro barvené vlasy. Prodlužuje foukané její tvar. Přirozeně a jemně vlasy tuží a posiluje. Skvělý pro cestování nebo během dne a mezi mytím vlasů, kdy potřebujete vaše vlasy oživit. Dočasně zakryje odrosty vlasů, překryje šediny, zvýrazní melír s profesionálně vypadajícím přirozeným efektem.

Bez chemikálií, bez parabenů, bez ftalátů, bez petrochemických sloučenin, bez aromat, bez glutenu.
100% přírodní, 100% vegan.

použití: Sundejte víčko, pokud je štětec neodhalen a kouká pouze část, stlačte vnitřní válec dovnitř, štetec je nyný celý vidět. Vyjměte bílou zátku z prostředku štětce, štětcem přímo aplikujte prášek ke kořínkům vlasů, kde je třeba. Štětcem nebo konečky prstů zapracujte prášek do vlasů. Vlasy doupravte stylingovými produkty, jak jste zvyklí. Pro uzavření aplikátoru, vysuňte vnitřní válec nahoru, nasuňte víčko zpět.
Pro dokonalé zavření, například, pokud šampon budete nosit v kabelce nabo s ním jinak cestovat, umístěte zpět i bílou zátku doprostřed štětce.

uporornění: Pro správný výsledný efekt používejte pouze na suché vlasy. Spotřebujete nejlépe do 24 měsíců po otevření.

složení: Colloidal Oatmeal, Avena Sativa Kernel Flour, DiatomaceousEarth, Calcium Silicate, Solum Fullonum, Silica, Calcium Propionate.
může obsahovat: Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Brown Iron Oxide, Red Iron Oxide, Black Iron Oxide.

kontakt na výrobce:
Jonathan Products, LLC, Dist.
Linthicum Heights
MD 21090
United States of America

Jonathan Products
Keisselergasse
26-28-A-1140 Vienna
Austria


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: barvené vlasy, normální vlasy

Výrobce: Jonathan Product , 979 Corporate Blvd. , MD 21090, Baltimore, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: