Caribbean Sun Sůl z Mrtvého moře na čištění hub, CDS 101 70 g

Caribbean Sun Sůl z Mrtvého moře na čištění hub, CDS 101 70 g

Značka: Caribbean Sun
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní sůl z Mrtvého moře určená na čištění mořských hub prodlužuje jejich životnost. Sůl je bohatá na draslík, hořčík, brom a další prospěšné stopové prvky, a má přirozeně dezinfekční účinky.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Caribbean Sun Sůl z Mrtvého moře na čištění hub je nezbytným doplňkem, který napomáhá udržet maximální hygienu při použití mořských hub. Prodlužuje životnost mořské houby a udržuje ji dlouhodobě vláčnou. Sůl lze používat jak samostatně, či pro zvýšení účinku spolu s několika kapkami citronové šťávy, kterou přidáte do roztoku pro čištění.

Originální přírodní sůl z Mrtvého moře je bohatá na minerály a obsahuje vysoké množství draslíku, hořčíku, bromu a dalších prospěšných stopových prvků. Působí přirozeně dezinfekčními účinky, brání množení škodlivých mikroorganismů a navrací mořské houbě její přirozené zbarvení. Díky čistému složení sůl napodobuje prostředí Mrtvého moře a působí příznivě na kvalitu mořské houby.

Použití: Obsah sáčku rozpusťte v přiměřeném množství vody přibližně o tělesné teplotě. Houbu ponořte do roztoku a opakovaně proždímejte. Poté ji nechte ponořenou v roztoku min. 5-6 hodin.

Caribbean Sun, to jsou kvalitní mořské houby pemzy, které si zamilujete. Výrobky se hodí pro hygienu celého těla i všechny typy pleti. Vybírat můžete z různých typů podle barvy, hebkosti či způsobu využití.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Aris Trust s.r.o., U Špýcharu 31 , 391 56, Tábor , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?