Šungit drť 100 g

Šungit drť 100 g

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Aktivátor vody a přírodní filtr. Od diamantu a grafitu se šungit liší svou molekulární strukturou. Molekuly jsou tvarem podobné fotbalovému míči a nazývají se FULLERENY - je to třetí známý typ formy uhlíku. Molekuly obsahují atomy C60. Šungit je jediný nerost na Zemi, který léčebné fullereny obsahuje. Karelský šungit je uložen v nejstarších vrstvách zemské kúry, jejichž stáří je více než 2 milia

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktivátor vody a přírodní filtr.

Od diamantu a grafitu se šungit liší svou molekulární strukturou. Molekuly jsou tvarem podobné fotbalovému míči a nazývají se FULLERENY - je to třetí známý typ formy uhlíku. Molekuly obsahují atomy C60. Šungit je jediný nerost na Zemi, který léčebné fullereny obsahuje.
Karelský šungit je uložen v nejstarších vrstvách zemské kúry, jejichž stáří je více než 2 miliardy let. Jeho kosmický puvod je díky vysoké koncentraci fullerenů velice pravděpodobný, protože podobné mimozemské fullereny byly nalezeny také v meteoritech. O důležitosti odhalení fullerenů hovoří i fakt, že skupina anglických vědců za jejich objev získala Nobelovu cenu. Ukázalo se, že při vzájemném působení s vodou, má šungit léčebné vlastnosti. Přetváří vodu na biologicky aktivní. Voda s energoinformační matricí šungitu pomáhá pracovat všem biologickým strukturám organizmu, aniž by potlačovala zdravé buňky. Fulleren je nejvýkonnější a dlouho působícím antioxidant a zároveň univerzální sorbent. Jeho schopnosti čistit vodu od škodlivých příměsí se skutečně nic nevyrovná. Dokáže současně dodávat organizmu prospěšné stopové prvky a makroprvky a pohlcovat škodlivé.

Šungitová voda je skvělý, naprosto přírodní nápoj, který získáte úpravou běžné vody z vodovodního kohoutku bez složitých procedur a nákladů. Pokud o šungitu zatím nic nevíte, doporučujeme přečíst si informace zde.

Použití: Na dno čisté třílitrové skleněné nádoby nasypte zhruba 350 gramů šungitové drti. Zalijte studenou čistou vodou a nechte odstát po dobu 12- 15 hodin. Vodu slijte a použijte během následujících 3 dnů. Po více než 3 dnech začne voda své blahodárné vlastnosti ztrácet.

Tip: Jednou za měsíc až dva je vhodné šungit na 2-3 hodiny ponořit do slabého roztoku jedlé sody, kuchyňské soli či kyseliny octové. Šungit poté vydatně propláchněte pod tekoucí vodou. Nejen, že se filtrační drť pročistí, ale také se prodlouží její očistné schopnosti.

Upozornění: Zhruba po půl roce soustavného používání je vhodné vyměnit šungitovou drť za novou. Staré kamínky ale nemusíte vyhazovat, můžete jej použít v domácnosti, například jako drenáž do květináčů či je přisypat rybičkám do akvária.

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Specifická označení: tradiční ruská medicína

Složení:

Šungit
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Dobrý den, / Lenka 18. 9. 2013 10:33

napsali by jste mi prosím odkud Váš výrobek pochází? A jaké množství se zhruba dává do 0,5l sklenice na pití? Děkuji

Radek / Radek 15. 4. 2014 19:43

Milá Lenko odkud pochází šungit nikdo přesně neví . V USA Nasa tvrdí že něco podobného objevila několik světelných let daleko , náš pan farář tvrdí že to je od boha , někdo tvrdí že to je pozůstatek bájné planety Phaeton . Co si vybereš je celkem jedno důležitý je výsledek. šungit se dáva + - 300gr na 1,5 l vody

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Specifická označení: tradiční ruská medicína

Složení:

Šungit
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?