Cosm´etika Sypké stíny 02 1,5 g

Cosm´etika Sypké stíny 02 1,5 g

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

No. 02 stříbrnáSypké oční stíny pro celodenní perfektní nalíčení očí. Obsažená slída a další minerály dokonale přilnou k pokožce a zajistí, že nalíčení Vám vydrží po celý den. Kukuřičný škrob zjemňuje. Prášek z jader bio meruňky je bohatý na vitaminy E a F, vyživuje, zjemňuje a pomáhá chránit pleť proti volným radikálům. Prášek z bio rýže seté zesvětluje, matuje, předchází maštění pleti a neucpává

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
No. 02 stříbrná
Sypké oční stíny pro celodenní perfektní nalíčení očí. Obsažená slída a další minerály dokonale přilnou k pokožce a zajistí, že nalíčení Vám vydrží po celý den. Kukuřičný škrob zjemňuje. Prášek z jader bio meruňky je bohatý na vitaminy E a F, vyživuje, zjemňuje a pomáhá chránit pleť proti volným radikálům. Prášek z bio rýže seté zesvětluje, matuje, předchází maštění pleti a neucpává póry. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Bio jojobový olej pleť hydratuje a činí ji elastickou. Zároveň jí pomáhá udržovat vlastní lipidovou vrstvu a předchází nadměrnému maštění. Nemusíte se tedy bát, že tyto jemné oční stíny Vaši pleť vysuší.

certifikáty: ICEA (COSMEBIO)
vhodné pro: líčení
konzistence: sypká
barva: stříbrná
balení: papírový obal, papírový přebal

složení: mica (CI 77019 - slída), squalane (rostlinný skvalen), zea mays starch (kukuřičný škrob)*, zinc stearate (přirozená součást mastných kyselin), prunus armeniaca seed powder (prášek ze semen meruňky)*, oryza sativa powder (rýžový prášek)*, tocopherol (vitamin E), simmondsia chinensis seed oil (jojobový olej)*, +-[CI 77891 (oxid titaničitý), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (oxidy železa), alumina (oxid hlinitý), magnesium oxide (oxid hořečnatý), sodium riboflavin phosphate (přírodní žluté barvivo), CI 77510 (ferric ferrocyanide - pruská modř), CI 77007 (ultramarin), CI 77742 (manganová violeť)]
*z ekologického zemědělství


země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Cosm´etika se vyrábí v italském Miláně od ledna roku 2011. Myšlenka její výroby se však zrodila o něco dříve, když se pětice přátel z Francie a Itálie rozhodla, že zúročí své znalosti a zkušenosti z předchozího působení v kosmetickém průmyslu a začnou vyrábět kosmetiku, která splňuje požadavky moderní ženy na přírodní a dlouhotrvající líčení. Na produkty, které jsou vysoce kvalitní, vyráběné šetrně vzhledem k životnímu prostředí, bez surovin z mrtvých zvířat, vhodné také pro vegetariány a vegany. Stvořili tak jedinečnou řadu dekorativní kosmetiky, kterou pojmenovali spojením slov Cosmetic a Ethic - tak vznikla Cosm´etika - aby bylo zřejmé, že zákazníci mají před sebou kosmetický výrobek, který splňuje etické standardy - netestování kosmetiky na zvířatech, ekologicky šetrnou výrobu a podporu bio produkce. Značka na první pohled zaujme papírovými obaly, vyrobenými z obnovitelných zdrojů, snadno recyklovatelnými a šetrnými k životnímu prostředí. Sortiment zahrnuje pálené a kompaktní pudry, sypké pudry, kompaktní tvářenky, matné i perleťové kompaktní stíny, sypké stíny, lesky na rty, řasenky, korektory a štětce s umělým vlasem. Výrobek nese italský certifikát přírodní kosmetiky - ICEA. Ten zaručuje netestování na zvířatech, použití surovin v bio kvalitě v maximální možné míře, ekologicky šetrnou výrobu a snadno recyklovatelné obaly, zákaz použití surovin nebezpečných pro lidské zdraví a prokazatelných alergenů, zákaz použití GMO, ionizačního záření, PEG, PPG, ethoxylátů, agresivních detergentů, surovin z mrtvých zvířat, silikonů, akrylátů, syntetických barviv a konzervantů.

kontakt na výrobce:
COSM´ETIKA srl
Via Sant Ambrogio, 36
20015 Parabiago (Mi)
Italy

webové strány značky:
www.cosm-etika.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: stříbrná

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?