Nobilis Tilia Tea tree bio 10 ml

Nobilis Tilia Tea tree bio 10 ml

Nobilis Tilia Tea tree bio 10 ml

277
254
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Čistá rostlinná silice z tea tree v bio kvalitě je silným antiseptikem. Dezinfikuje kůži a sliznice, pomáhá při mnoha kožních onemoněních a působí také proti plísním.

Popis produktu
Z blogu16
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Tea Tree je čistá rostlinná silice z australského čajovníku vyráběná v lékopisné a bio kvalitě. Typická vůně tea tree je charakteristická svěžími bylinnými a balzamickými tóny, které působí na mnoho oblastí lidského organismu a éterický olej z tea tree patří rovněž mezi silice první pomoci.

Tea tree olej má především významné dezinfekční a antibakteriální účinky, naředěný jej lze používat na pokožku trpící akné, dermatitidami či jinými kožními onemocněními. Brání množení bakterií a dalších mikroorganismů a ihned zklidňuje podráždění či zarudnutí.

Olej z tea tree lze použít také k lokální dezinfekci například při kousnutí hmyzem. Tea tree pomáhá podporovat přirozenou regenerační schopnost tkání, proto je velmi oblíbeným pomocníkem při drobných poraněních a oděrkách. Zároveň zmírňuje otoky a působí také proti plísním.

Univerzální produkt

Čistá rostlinná silice z tea tree je skutečně všestranným produktem s mnoha funkcemi. Olej z australského čajovníku má intenzivní dezinfekční, zklidňující a tonizující účinky a využijete jej v mnoha situacích doma i na cestách. Tea tree olej Nobilis Tilia je vhodný pro vás i pro celou rodinu a zastane hned několik funkcí najednou. Výrobek neobsahuje žádné další přidané ingredience, pouze čistý výtažek z tea tree.

Péče o pleť

Tea tree olej se vyznačuje svými antiseptickými vlastnostmi, proto je velice oblíbený k péči o problematickou pokožku. Tea tree brání vziku pupínků a pomáhá léčit ty už vzniklé, zároveň zabraňuje ucpávání pórů a tvorbě černých teček. V naředěné formě jej lze používat přímo na pokožku ve formě tonika na dočištění pleti či jej nanášet přímo na pupínky, které dokáže vysušit, zmenšit a rychleji vyléčit.

Kouzlo tea tree

Tea tree olej je šikovným pomocníkem, který se jistě neztratí ve vaší domácí lékárničce. Dezinfikuje drobné ranky a brání jejich zanícení. Chrání proti množení bakterií a podporuje hojení tkání. Zároveň pokožku zklidňuje a zmírňuje nepříjemné svědění například při poštípání hmyzem. Tea tree olej je vhodný také do aromalampy, kdy vaši domácnost naplní svěží bylinnou vůní, která vám dodá energii a dobrou náladu.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 6 let. Při potřebě použití u menších dětí (batolat) je potřeba se řídit polovičním dávkováním, platným pro těhotné ženy. Při pochybnostech o vhodnosti použití se poraďte s aromaterapeutem. Éterický olej tea tree mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Při akutních případech jako štípnutí hmyzem lze použít éterický olej tea tree bez ředění, u citlivých osob proveďte test snášenlivosti, u dětí doporučujeme éterický olej zředit v nosném oleji. Chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Aromaterapie, Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: afty a opary, bodnutí hmyzem, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu16

5 tipů na využití éterických olejů v domácnosti

Antibiotika v kosmetice

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

DIY: Vyrobte si vlastní antibakteriální gel

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak se zbavit chrápání

Jak se zbavit ženských mykóz přírodní cestou

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Olejová péče o lupénku

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?