Urtekram Tekuté mýdlo na ruce himalájská sůl 480 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce himalájská sůl 480 ml

Značka: Urtekram
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Po umytí mýdlem se svěží vůni rozmarýnu budou Vaše ruce čisté a měkké. Himalájské minerální soli skryté při mytí v malých bublinkách vyhlazují kůži. certifikáty: ECOCERT, LEAPING BUNNYvhodné pro: čištění pokožkykonzistence: tekutábarva: čirábalení: plastový obalINCI: aqua, aloe barbadensis gel*, coco-glucoside, glycerin, potassium oleate*, sodium cocosulfate, potassium palm kernelate*, sodium coco

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Po umytí mýdlem se svěží vůni rozmarýnu budou Vaše ruce čisté a měkké. Himalájské minerální soli skryté při mytí v malých bublinkách vyhlazují kůži.

certifikáty: ECOCERT, LEAPING BUNNY
vhodné pro: čištění pokožky
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

INCI: aqua, aloe barbadensis gel*, coco-glucoside, glycerin, potassium oleate*, sodium cocosulfate, potassium palm kernelate*, sodium cocoyl glutamate, sodium chloride, rosmarinus officinalis oil* (aroma*), rosmarinus officinalis extract*, citric acid, limonene**, linalool**
*produkty ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Dánsko
charakteristika značky: Společnost Urtekram byla založena roku 1972 a dnes sídlí v Mariageru v severním Jutsku, v jedné z nejkrásnějších částí Dánska. Během 30 let se řada produktů Urtekram rozrostla a nyní obsahuje velmi širokou paletu čistě přírodních produktů. Společnost nepřipouští používání pesticidů, síry nebo ropy, protože to by negativně ovlivnilo kvalitu výrobku, Vaše zdraví a přírodu. Všechny produkty jsou vyráběny ze surovin 100% rostlinného původu. Produkty jsou vyráběny v moderních prostorách při použití ekolgicky nezávadných výrobních metod. V Urtekramu produkty nejsou v žádné fázi procesu výroby testovány na zvířatech. V současné době je Urtekram hlavní dánský výrobce přírodní tělové kosmetiky.

kontakt na výrobce:
Urtekram International A/S
Klostermarken 20
9550 Mariager
Danmark

webové strány značky:
www.urtekram-kosmetika.cz

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?