Urtekram Tekuté mýdlo na ruce růžové 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce růžové 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce růžové 380 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Růžové tekuté mýdlo je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou. Krémová pěna zanechá pokožku vláčnou a pružnou díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera a extraktu z damašské růže.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Růžové tekuté mýdlo Urtekram je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez nežádoucího vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá vláčnou a pružnou díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera a extraktu z damašské růže. Jemné pečující složení zaručí péči vhodnou pro každý den.

Jemné tekuté mýdlo pečuje o pokožku rukou a současně ji šetrně a spolehlivě myje díky množství šťávy z Aloe vera. Aloe má skvělé zklidňující a harmonizační účinky, pokožku zjemňuje, zklidňuje a chrání před dehydratací i vznikem podráždění. Šťáva z Aloe společně s rostlinnými tenzidy vytvoří krémovou pěnu, která lehce smývá i odolné nečistoty a mastnotu.

Mýdlo nejenom účinně myje, ale také pečuje o pokožku rukou a zklidňuje ji. Výtažky z damašské růže a pelargonie pokožku aktivně harmonizují, zjemňují a hojí drobná poranění. Růžové tekuté mýdlo pokožku při každodenním použití nejenom účinně myje, ale také o ni pečuje a chrání ji před podrážděním i dehydratací.

Očista a péče v jednom

Tekuté mýdlo Urtekram s výtažkem z damašské růže  chrání a pečuje o vaši pokožku během mytí a nevysušuje ji. Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu, zejména kvůli syntetickým sulfátům. Tekuté mýdlo Urtekram naproti tomu obsahuje pěnidla založená na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Smyslná vůně

Tekuté mýdlo Urtekram má vysoký obsah extraktu z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními účinky. Aloe vera dodává pokožce potřebnou vláhu, osvěžuje ji a zároveň má zklidňující účinky, takže efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění. Výtažek z růže damašské pak podporuje regeneraci pokožky a zároveň mýdlu dodává smyslnou květinovou vůni. 

Příjemně hydratovaná pokožka

Tekuté mýdlo je vhodné pro každodenní péči o pokožku celé rodiny a nedráždí ani citlivou pleť. Nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky z Aloe vera a damašské růže o pokožku důkladně pečují. Éterický olej z pelargonie zklidňuje citlivou pokožku, zjemňuje ji a podporuje hojení. 

Použití: Malé množství mýdla napěňte v dlaních a poté vydatně opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Rose

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Růže

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?