Urtekram Tekuté mýdlo na ruce zvlhčující, Severská bříza 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce zvlhčující, Severská bříza 380 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zvláčňující tekuté mýdlo s výtažky z Aloe vera a břízy šetrně a účinně odstraní nečistoty z pokožky, aniž by ji vysušilo či podráždilo. Aloe vera pečuje, zjemňuje a zanechává ruce příjemně vláčné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zvlhčující tekuté mýdlo na ruce Severská bříza Urtekram díky šetrným mycím složkám jemně, ale účinně umyje pokožku rukou, aniž by docházelo k jejímu vysušení nebo podráždění. Obsahuje přírodní výtažky a další účinné látky, které o pokožku již během mytí pečují. Mýdlo má lehkou, nevtíravou vůni břízy a hodí se pro každodenní použití.

Tekuté mýdlo obsahuje šetrné mycí tenzidy, které z pokožky účinně odstraní veškeré nečistoty, aniž by ji vysušovaly či dráždily. Složení je obohacené o výtažek z Aloe vera, který udržuje pokožku příjemně hydratovanou a v kombinaci s extraktem z listů severské břízy a přesličky rolní předchází jejímu podráždění, regeneruje ji a zjemňuje. Vitamin E, rostlinné lipidy a steroly poskytnou rukám ochranu před předčasným stárnutím.

Pro krásné ruce

Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu. Tekuté mýdlo Urtekram s přírodními složkami je však vhodné i pro citlivou pokožku náchylnou k vysušení. Neobsahuje syntetické sulfáty a jeho pěnidla jsou založena na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Bojujte proti vysušení pleti

Tekuté mýdlo Urtekram s výtažky z Aloe vera pokožku rukou šetrně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň jí dodává jemnou péči. Aloe vera má přirozeně zklidňující účinky, zmírňuje podráždění a nepříjemné pnutí pokožky. Zároveň také podporuje hydrataci pokožky a dlouhodobě ji chrání proti vysušení. Přináší úlevu citlivé pokožce a dodává mýdlu svěží vůni. 

Hydratovaná pokožka

Tekuté mýdlo tak osvěží vaše tělo i mysl díky svěží příjemné vůni a je vhodné pro každodenní péči o pokožku celé rodiny. Nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky o pokožku pečují. Výtažek ze severské břízy podporuje regeneraci pokožky a činí ji odolnější vůči vnějším podmínkám, zatímco vitamin E zpomaluje stárnutí pleti. 

Použití: Malé množství mýdla naneste na navlhčené ruce, pečlivě promněte, aby se vytvořila pěna, a poté dobře opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Březová šťáva: nápoj bohů

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?