Lavera Tekuté oční linky hnědá, Trend Sensitiv 4 ml

Lavera Tekuté oční linky hnědá, Trend Sensitiv 4 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní tekutá oční linka Lavera Trend Sensitiv v čokoládově hnědém odstínu vykouzlí precizní make-up jako od profesionála. Díky praktickému aplikátoru dokážete snadno vytvořit přesnou, bezchybnou linii. Pečlivě volená kombinace rostlinných másel, panenských olejů a rostlinných výtažků vytváří hladkou konzistenci výrobku, díky níž se jednoduše nanáší.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní tekutá oční linka Lavera Trend Sensitiv v čokoládově hnědém odstínu vykouzlí precizní make-up jako od profesionála. Díky praktickému aplikátoru dokážete snadno vytvořit přesnou, bezchybnou linku. Pečlivě volená kombinace rostlinných másel, panenských olejů a rostlinných výtažků vytváří hladkou konzistenci výrobku, díky níž se jednoduše nanáší.  

Arganový, kokosový a olivový olej spolu s kakaovým a bambuckým máslem jemně vyživují a hydratují oční víčka. Výtažek z lékořice dodáva příjemně chladivý pocit při aplikaci. Extrakt z rakytníku působí protizánětlivě a antisepticky. 

Přípravek je navíc obohacen o vitamín C a E, které nejen že přirozeně prodlužují jeho trvanlivost, ale zároveň mají silné regenerační schopnosti, což jemná pokožka očních víček určitě ocení. Přírodní složení nedráždí ani citlivé oči a je vhodné taktéž pro uživatele kontaktních čoček.

Použití: Pomocí aplikátoru namalujte na oční víčko tenkou, či silnější linku, podle toho jakého efektu chcete při líčení dosáhnout.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Nebojte se barevných očních linek

Oční linky pro začátečníky i pokročilé

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?