Lavera Tělové máslo Makadamiový ořech & Mučenka, Body Spa 150 ml

Lavera Tělové máslo Makadamiový ořech & Mučenka, Body Spa 150 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživné tělové máslo s makadamiovým olejem a výtažky z mučenky dodá vaší pokožce potřebnou výživu a zároveň ji příjemně provoní. Tělové máslo pečuje o pokožku celého těla díky složení plnému olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Výživné tělové máslo Lavera s makadamiovým olejem a výtažky z mučenky dodá vaší pokožce potřebnou výživu a zároveň ji příjemně provoní. Tělové máslo pečuje o pokožku celého těla díky bohatému složení z bambuckého másla, makadamiového oleje a dalších výživných olejů.

Tělové máslo vyživí pokožku díky obsahu bambuckého másla. To je bohaté na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které o pokožku pečují, zjemňují ji a dodávají jí potřebné živiny. O výživu se také postará obsažený makadamiový olej a výtažky z makadamiového ořechu, které jsou bohaté na řadu antioxidantů.

Hutné tělové máslo pokožku celého těla bohatě vyživí, zjemní a zároveň provoní díky výtažkům z mučenky a esenciálním olejům.

Důkladná výživa

Pokud trpíte na vysušenou pokožku a lehké tělové mléko pro vás není dostatečně účinné, vyzkoušejte Lavera tělové máslo, jež má hutnější konzistenci a pokryje vaši pokožku hedvábným závojem, který zmírní jakékoliv vysušení a odstraní suché šupinky z vaší kůže. Intenzivnější tělové máslo je také skvělou volbou pro náročnější zimní období.

Síla přírodních olejů

Základ tohoto tělového másla Lavera tvoří makadamiový olej, který má ze všech olejů nejsilnější vyživující vlastnosti. Je poměrně vzácný a působí přímo blahodárně na suchou pokožku. Pomáhá obnovit ochrannou hydrolipidovou bariéru, a tím i brání ztrátě vlhkost z pleti. Spolu s olejem sojovým pak pokožku zvláčňuje na dlouhou dobu a zanechává ji příjemně pružnou.

Hedvábně jemná pokožka

Další účinnou složkou je v poslední době velice populární bambucké máslo, které má ideální poměr mastných kyselin a je vhodné i na citlivou pokožku. Bambucké máslo dodává pokožce šetrnou péči a pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky. Kakaové máslo pak doplňuje vyživující kombinaci a navíc máslu dodává jemnou nasládlou vůni.

Příjemná aplikace

Bojíte se, že tělové máslo se bude hůře roztírat a že vaši pokožku umastí? Vaše obavy jsou zbytečné. Ačkoliv je tělové máslo značně výživnější než tělové mléko, tak si zachovává příjemnou krémovou konzistenci, která se snadno a rovnoměrně aplikuje. Máslo se skvěle vstřebává a již několik minut po aplikaci se můžete obléci. Výsledkem je jen sametově jemná pokožka.

Použití: Tělové máslo aplikujte na suchou čistou pokožku celého těla a lehkou masáží rozetřete. Používejte několikrát týdně podle potřeby.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?