Lavera Tělové mléko mléko a med, Body Spa 200 ml

Lavera Tělové mléko mléko a med, Body Spa 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rozmazlete svoje smysly sladce hřejivou vůní tělového mléka s mlékem a medem. Zvláčňující bambucké máslo spolu s mandlovým a olivovým olejem pečují o výživu a zjemnění pokožky. Pleť jemně provoní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rozmazlete svoje smysly sladce hřejivou vůní tělového mléka Lavera Body Spa s mlékem a medem.  Zvláčňující bambucké máslo spolu s mandlovým a olivovým olejem pečují o výživu a zjemnění pokožky. Po použití je pleť krásně hladká a zahalená do lehké vůně. 

Bambucké máslo a panenský mandlový a olivový olej jsou vysoce výživné a obsahují velké množství nenasycených kyselin, vitaminů rozpustných v tucích a také antioxidantů, které jsou nezbytné pro správnou funkci a regeneraci pokožky. Pomáhají obnovovat ochranný hydrolipidový film, a předcházet tak ztrátám vlhkosti a vysušování pleti.

Výtažek z medu dodává pleti kromě sladké vůně i vitaminy a minerály. Zároveň udržuje zdravou hladinu hydratace a zklidňuje podráždění. Má skvělé regenerační schopnosti, napomáhá zpevňovat ochablou pokožku a bojovat proti prvním vráskám. Mléko obsahuje vitaminy z řady B, mléčné proteiny a minerální látky. Dodává pleti hydrataci, lesk a jemnost.

Pro vláčnou pokožku

Tělové mléko Lavera zcela promění vaši pokožku. Je perfektním společníkem pro vaši každodenní koupel či sprchu a pomáhá okamžitě zmírnit vysušení pleti. Tělové mléko Lavera využívá cenných a účinných přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev kůže a pomáhají ji regenerovat a stimulovat přirozené ochranné procesy. 

Rozmazlujte se

Tělové mléko Lavera má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a jeho aplikace je rovnoměrná. Mléko nevytváří na pokožce neprodyšný nános a naopak ji nechává dýchat. Pokožka není po nanesení ulepená a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Mléko je tak perfektní i pro chvíle, kdy máte po ránu na spěch.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Lavera promění vaši koupelnu v luxusní lázně a dokonale hýčká vaši pokožku pomocí přírodních složek. Bambucké máslo má silné vyživující schopnosti a zjemní vaši pokožku. Spolu s olivovým a mandlovým olejem se tak postará o uzamknutí potřebné hydratace v pokožce a posiluje její přirozenou obnovovací a revitalizační schopnost.

Hřejivá vůně

Mírně sladká vůně mléka a medu působí zklidňujícími účinky na psychiku a pomůže odplavit všechny vaše starosti. Použijte toto tělové mléko po koupeli po náročném dni a ihned pocítíte zmírnění známek stresu a napětí. Aroma mléka a medu zároveň nepůsobí rušivě a netluče se s vaším oblíbeným parfémem. Vaše pokožka bude sametově hebká a jemně provoněná.

Použití: Malé množství mléka aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Po létě svou pleť rozmazlete

Problematika medu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?