Lavera Tělové mléko vyživující, Neutral 200 ml

Lavera Tělové mléko vyživující, Neutral 200 ml

Lavera Tělové mléko vyživující, Neutral 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s bio pupalkovým a jojobovým olejem či lecitinem ochraňuje pokožku před ztrátami vlhkosti po koupeli. Obsažené oleje spolu s bambuckým máslem pleť pořádně promašťují a zvláční.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Lavera Neutral s bio pupalkovým a jojobovým olejem ochraňuje pokožku před ztrátami vlhkosti po koupeli či sprchování. Obsažené oleje spolu s bambuckým máslem pleť pořádně promašťují a zvláční. Zabraňují tak vznikům podráždění, které je často následkem dehydrované pokožky.

Olej z pupalky dvouleté působí díky svým antibakteriálním účinkům blahodárně na problematickou pleť se sklony k alergiím a kožním onemocněním, jako jsou atopický ekzém, akné a různé vyrážky. Napomáhá také urychlovat hojení drobných jizviček a oděrek.

Jojobový olej je charakteristický tím, že pomáhá upravovat činnost mazových žláz, a tím normalizovat stav suché i mastné pokožky. Bambucké máslo vyživuje, regeneruje a spolu s oleji vytváří na pokožce ochranný hydrolipidový film, který ji chrání před únikem vlhkosti. 

Pro vláčnou pokožku

Tělové mléko Lavera zcela promění vaši pokožku. Je perfektním společníkem pro vaši každodenní koupel či sprchu a pomáhá okamžitě zmírnit vysušení pleti. Tělové mléko Lavera využívá cenných a účinných přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev kůže a pomáhají ji regenerovat a stimulovat přirozené ochranné procesy. 

Rozmazlujte se

Tělové mléko Lavera má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a jeho aplikace je rovnoměrná. Mléko nevytváří na pokožce neprodyšný nános a naopak ji nechává dýchat. Pokožka není po nanesení ulepená a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Mléko je tak perfektní i pro chvíle, kdy máte po ránu naspěch.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Lavera promění vaši koupelnu v luxusní lázně a dokonale hýčká vaši pokožku pomocí přírodních složek. Bambucké máslo má silné vyživující schopnosti a zjemní vaši pokožku. Spolu se slunečnicovým a jojobovým olejem či lecitinem se tak postará o uzamknutí potřebné hydratace v pokožce a posiluje její přirozenou obnovovací a revitalizační schopnost.

Neutrální vůně

Tělové mléko Lavera s neutrální vůní je vhodné pro celou rodinu a nebude se tlouct s vaším oblíbeným parfémem. Navíc je vhodné i pro citlivou pokožku. Díky oleji z pupalky dvouleté je mléko blahodárným přípravkem také na problematickou pleť se sklonem k vzniku podráždění či pupínků, protože má přirozené antibakteriální vlastnosti.

Použití: Malé množství tělového mléka vmasírujte do pokožky celého těla.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?