Lavera Tělové mléko, Baby Kinder Neutral 200 ml

Lavera Tělové mléko, Baby Kinder Neutral 200 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

S BIO pupalkou a BIO olivami. Hodnotné oleje z pupalky a oliv, které jsou obsažené v tomto tělovém mléku, chrání pokožku před ztrátou vlhkosti svým vysokým podílem životně důležitých mastných kyselin a vitaminu E, a tak udržují její zdravou rovnováhu. Protidráždivá účinná látka z kvasnic poskytuje pokožce přirozenou péči.certifikáty: VEGAN, BDIHvhodné pro: péči o nejmenšíkonzistence: krémovábarva:

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
S BIO pupalkou a BIO olivami. Hodnotné oleje z pupalky a oliv, které jsou obsažené v tomto tělovém mléku, chrání pokožku před ztrátou vlhkosti svým vysokým podílem životně důležitých mastných kyselin a vitaminu E, a tak udržují její zdravou rovnováhu. Protidráždivá účinná látka z kvasnic poskytuje pokožce přirozenou péči.

certifikáty: VEGAN, BDIH
vhodné pro: péči o nejmenší
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Nanášejte na dětskou pleť v případě potřeby. Jemně vmasírujte.
produktová řada: BABY NEUTRAL
* jedinečný systém péče o alergickou a extrémně citlivou pokožků kojenců a dětí
* obahuje pouze ověřené nedráždivé látky se zklidňujícími účinky na podrážděnou pokožku
* výrobky neobsahují výtažky z květů a bylinek ani esenciální oleje, jsou proto vhodné při homeopatické léčbě

INCI: Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Canola Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lecithin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Lysolecithin, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Betaglucan, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Produktové řady: Lavera Baby & Kinder Neutral

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Baby & Kinder Neutral

Nenašli jste to pravé? Co tohle?