Farfalla Tělové mléko, Fresh Lime 150 ml

Farfalla Tělové mléko, Fresh Lime 150 ml

Značka: Farfalla
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chladivé a vesele jiskrné osvěžení citrusových plodů v dominanci s limetkou. Luxusní péče pro suchou, citlivou a dehydratovanou pokožku. Citrusové plody jsou jedinečné ve svých detoxikačních účincích. Báječně osvěží tělo a mysl, dodají novou chuť a radost do života.
Díky bambuckému máslu, květinovým vodám, drahocenným olejům a dalším rostlinným substancím se postará o dlouhodobě vyživenou, vláčnou a sametově hebkou pleť.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: výživu a hydrataci pokožky
konzistence: tekutá
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

produktová řada: FRESH LIME
*osvěžující péče o pleť s výživnými složkami
*jedinečný dojem vůně květů a plodů citrusů

použití: Naneste nejlépe na ještě vlhkou pokožku po koupeli či sprchování a jemně rozetřete.
INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol*, Butyrospermum Parkii*, Caprilic/Capric Triglceride, Rosa Damascena*, Cocos Nucifera*, Cetearyl Wheat Bran Glycoside, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Centella Asiatica, Heliantus Annuus*, Vitis Vinifera, Squalane, Tocopherol, Cera Alba, Asparagopsis Armata, Citric Acid, Xanthan Gum, Parfum (Natural Essential Oils), Limonene**, Linalol**, Citral**
*z ekologického zemědělství
**přírodní oleje


země původu značky: Švýcarsko
charakteristika značky: Společnost Farfalla Essentials Ltd. byla založena před více než 20 lety, jako první švýcarská společnost věnující se od samého začátku výhradně přírodním aromaterapeutickým kosmetickým a wellness produktům. V porovnání s ostatními výrobci přírodní kosmetiky má Farfalla jedinečný přístup k využití a kombinaci vonných esencí bez použití nadbytečných podpůrných látek. Využívá pouze přírodní suroviny a zachovává úctu k přírodě a zvířatům. Moderní produktové řady Farfally Vás okouzlí nejen svoji funčností a neodolatelnými vůněmi, ale i svým nápaditým vzhledem. Přírodní kosmetika Farfalla má certifikát BDIH pro kontrolovanou přírodní kosmetiku a požadavky tohoto certifikátu nejen splňuje, je na sebe daleko přísnější. Všechny přípravky Farfalla jsou dozorovány nezávislými orgány pro kontrolu bio organických produktů. Farfalla je navíc zapojena do kontrol společnosti Bio-Inspecta, která reguluje množství bio-surovin na trhu.

kontakt na výrobce: 
Farfalla Essentials AG
Florastrasse 18
8610 Uster
Switzerland
www.farfalla.ch

Kosmetika značky Farfalla využívá aromaterapeutické síly éterických olejů a účinků dalších přírodních surovin. Ty dohromady tvoří kvalitní výrobky s neodolatelnými vůněmi, ale i nápaditým vzhledem. To vše s úctou k životnímu prostředí a certifikací BDIH.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Farfalla Fresh Lime

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Farfalla Essentials AG, Florastrasse 18 , 8610 , Uster, Švýcarsko

Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?