Lavera Tělové mléko meruňka a mandlový květ, Body Spa 150 ml

Lavera Tělové mléko meruňka a mandlový květ, Body Spa 150 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ovocná vůně pro pocit bezstarostné pohody a svěžesti. Hýčkající péče pro každého. Výživné ingredience jako jsou BIO mandlový olej a BIO bambucké máslo spolu s vitamíny zpevňují pokožku a dodávají jí sametovou hebkost. Lehká vůně exotických mandlových květů v kombinaci se svěžím nádechem šťavnatých meruněk uvolní mysl a naladí Vás prázdninovou pohodou. certifikáty: VEGAN, NATRUEvhodné pro: výživu p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Ovocná vůně pro pocit bezstarostné pohody a svěžesti. Hýčkající péče pro každého. Výživné ingredience jako jsou BIO mandlový olej a BIO bambucké máslo spolu s vitamíny zpevňují pokožku a dodávají jí sametovou hebkost. Lehká vůně exotických mandlových květů v kombinaci se svěžím nádechem šťavnatých meruněk uvolní mysl a naladí Vás prázdninovou pohodou.

certifikáty: VEGAN, NATRUE
vhodné pro: výživu pokožky
konzistence: tekutá
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

produktová řada: BODY SPA
* luxusní a 100% přírodní péče o Vaše tělo
* neobsahuje braviva, konzervanty, žádné sytetické látky, jen čisté rostlinné složky šetrné k pokožce
* vyberete si z velkého množství kvalitních přípravků s neodolatelnými vůněmi
Meruňka a mandlový květ: BIO mandlové květy – vzpomínka na úžasné letní prázdniny zhmotněná do uchvacující vůně. Narůžovělé květy mandlovníku přetékají blahodárným nektarem se sladkou, květinovou vůní. Esenciální oleje se získávají extrahováním mandlových květů. Vábí smysly svou jemnou vůní. Pečující mandlový olej chrání a vyživuje pokožku. Meruňka svými jemnými ovocnými kyselinami zjemňuje a zvláčňuje pleť. Vzácný olej se získává z meruňkových jader, které jsou bohaté na vitamin E a mono i polynenasycené mastné kyseliny.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycery Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Squalane, Hydrogenated Lecithin, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lysolecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Fragrance/ Parfum (natural essential oils), Citral**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Wellness

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?