Urtekram Tělové mléko růžové 245 ml

Urtekram Tělové mléko růžové 245 ml

Urtekram Tělové mléko růžové 245 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
290
269
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Růžové tělové mléko pečuje o pokožku celého těla díky výživnému složení bohatému na množství pečujících olejů a másel, zatímco obsažené esenciální oleje chrání pokožku před podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Růžové tělové mléko Urtekram pečuje o pokožku celého těla díky výživnému složení bohatému na množství pečujících olejů a másel. Obsažené esenciální oleje nejenom že chrání pokožku před podrážděním a vznikem zánětů, ale také ji příjemně provoní.

Základ tělového mléka tvoří kombinace výživného oleje z oliv, jojoby, mandlí a bambuckého másla. Všechny tyto rostlinné látky obsahují množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a minerálních látek, které pokožka pro své zdraví potřebuje. Obzvlášť významný je podíl vitaminu E, silného antioxidantu. Ten pokožku posiluje, zachovává její elasticitu a chrání ji před známkami předčasného stárnutí.

O zklidnění pokožky a zmírnění začervenání se starají výtažky z Aloe vera společně s olejem z pupalky. Kromě toho, Aloe v pokožce uzamyká tolik potřebnou hydrataci. Jemnou vůni dodávají tělovému mléku výtažky z pelargonie a damašské růže, které pokožku provoní na dlouhou dobu. Tělové mléko nejen že aktivně pečuje o pokožku celého těla, zjemňuje ji a chrání před dehydratací i ztrátou elasticity.

Jemná a vyživená pokožka

Tělové mléko Urtekram s Aloe vera a výtažkem z růže pečuje o vaši pokožku do hloubky díky přírodním výtažkům, máslům a olejům. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává. Je vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné i pro pokožku citlivou a stárnoucí.

Důkladná hydratace a výživa

Základ tělového mléka Urtekram je tvořen olivovým olejem, který je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení či podráždění pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky, podporují její regeneraci a udržují ji dlouhodobě příjemně pružnou a vláčnou. 

Smyslná vůně

Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Bambucké máslo pak pleť zjemňuje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Olej z pupalky dvouleté pak zklidňuje podráždění a intenzivně pečuje o citlivou pokožku, zatímco výtažek z růže damašské působí proti stárnutí pokožky a obnovuje její mladistvý a svěží vypnutý vzhled. 

Použití: Potřebné množství mléka aplikujte na čistou suchou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte pravidelně nejlépe po každé koupeli.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Rose

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

mléko / Hanka 14. 3. 2012 19:33

Tohle mléko se ke mně dostalo náhodou a už u mě zůstane asi napořád. Ta vůně je hrozně příjemná, taková uklidňující a povznášející :-D (vím, že to zní praštěně). Konzistenci jsem si nazvala "obláčkovou", protože to není klasické mléko, ale takový lehounký krém. Krásně hydratuje a to dlouhodobě (tzn. nemusím mazat každý den jako dřív).

/ Elise 27. 5. 2021 17:31

Krém se krásně vstřebává, příjemně voní, hydratuje a osvěžuje. Za drobnou nevýhodu můžeme považavovat, že není hypoalergenní. Zkrátka mě lehce podráždil na kůži, takže pokud máte alergie nebo velmi citlivou pokožku těla, tak doporučuji používat spíše tělové máslo je - li možno v co nejpřirodnější a hypoalergenní podobě.

/ Elise 27. 5. 2021 17:32

Či ekzém

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?