Urtekram Tělové mléko, Severská bříza 245 ml

Urtekram Tělové mléko, Severská bříza 245 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko Severská bříza pečuje o pokožku celého těla díky výživnému složení bohatému na množství pečujících olejů a másel. Výtažky z břízy mají skvělé regenerační a posilující účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Urtekram Severská bříza pečuje o pokožku celého těla díky výživnému složení bohatému na množství pečujících olejů a másel. Obsažené esenciální oleje nejenom že chrání pokožku před podrážděním a vznikem zánětů, ale také ji příjemně provoní.

Základ tělového mléka tvoří kombinace výživného oleje z oliv, jojoby, mandlí a bambuckého másla. Všechny tyto rostlinné látky obsahují množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a minerálních látek, které pokožka pro své zdraví potřebuje. Obzvlášť významný je podíl vitaminu E, silného antioxidantu. Ten pokožku posiluje, zachovává její elasticitu a chrání ji před známkami předčasného stárnutí.

O zklidnění pokožky a zmírnění případného začervenání se starají výtažky z Aloe vera společně s olejem z pupalky. Ty pokožku celého těla aktivně zklidňují, zjemňují a působí proti vzniku drobných zánětů. Stejné protizánětlivé účinky mají i extrakty z břízy, pokožku posilují a chrání ji. Tělové mléko Severská bříza o pokožku pečuje, zjemňuje ji a eliminuje podráždění.

Pro krásnou a jemnou pokožku

Tělové mléko Urtekram pečuje o vaši pokožku pomocí přírodních výtažků, bambuckého másla a cenných rostlinných olejů. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává, praktické balení s pumpičkou zase zajistí hygienickou aplikaci. Tělové mléko Urtekram vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné pro všechny typy pokožky.

Výživa a regenerace

Tělové mléko Urtekram obsahuje velké množství olivového oleje, jež je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení či podráždění pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky, podporují její regeneraci a udržují ji dlouhodobě příjemně pružnou a vláčnou. 

Hydratace a zklidnění

Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Bambucké máslo pak pleť zjemňuje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Extrakt z břízy má protizánětlivé účinky a posiluje pokožku, čímž ji i dlouhodobě chrání před vnějšími vlivy. 

Použití: Potřebné množství mléka aplikujte na čistou suchou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte pravidelně nejlépe po každé koupeli.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Březová šťáva: nápoj bohů

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?