Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Neutrální 200 ml

Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Neutrální 200 ml

Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Neutrální 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Neutrální tělový a masážní olej pečuje i o tu nejcitlivější pokožku díky jemnému složení bez přidané parfemace. Osvědčená kombinace výživných rostlinných olejů a másel pleť spolehlivě zjemňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Neutrální tělový a masážní olej Nobilis Tilia pečuje i o tu nejcitlivější pokožku díky jemnému složení bez přidané parfemace. Osvědčená kombinace výživných rostlinných olejů a másel pleť účinně zjemňuje, vyživuje do hloubky a spolehlivě ji chrání před poškozením i dehydratací.

O pokožku celého těla se bohatě starají oleje z mandlí a slunečnice, pleť zjemňují, vyživují do hloubky a zároveň chrání před dehydratací. Kromě toho, mandlový olej je bohatý na množství vitaminu E, silného antioxidantu, který aktivně napomáhá regeneraci pleti, chrání ji před popraskáním, dehydratací i vznikem drobných zánětů.

Oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku skvěle zjemňují, vyživují a chrání před poškozením. Díky složení bez přidané parfemace je tělový olej velice dobře snášen i tou nejcitlivější pokožkou. Neutrální olej pokožku celého těla aktivně regeneruje, dodává jí potřebné živiny a zároveň chrání před poškozením, vznikem zánětů i ztrátou elasticity.

Intenzivní péče 

Tělový masážní olej Nobilis Tilia dodá vaší pokožce vše, co potřebuje. Jemný olejíček šetrně pečuje o pokožku a poskytuje jí dostatečnou výživu, aniž by ji zamastil či zatížil. Výhodou tělového oleje je podobnost s přirozeným kožním mazem, díky tomu je vhodný pro všechny typy pokožky a perfektně uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pleti.

Výživa a regenerace

Tělový olej Nobilis Tilia je vhodný jak pro běžnou každodenní péči o pokožku po koupi či sprchování či pro masáže. Při nanesení na vlhkou pokožku se olej ihned vstřebává a nezanechává za sebou mastný povlak, jen hedvábně jemnou pokožku. Při použití při masáži podporuje správné prokrvení kůže i podkožních tkání, a tím stimuluje regeneraci.

Přírodní másla a oleje

Základem jsou přírodní rostlinné oleje a bambucké máslo. Mandlový olej je jedním z nejjemnějších olejů vůbec, dokonale pokožku vyživuje, avšak nezatěžuje či nedráždí. Je výborně snášen i citlivou pokožku a má zklidňující účinky. Slunečnicový olej spolu s bambuckým máslem podporují regeneraci pokožky a zanechávají ji dokonale vláčnou. 

I pro citlivou pokožku

Masáží olej Neutrální je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Ve složení nenajdete žádnou přidanou parfemaci, pouze rostlinné oleje a šetrné bambucké máslo. Tyto složky nejen, že jsou vysoce nedráždivé, ale zároveň mají také zklidňující účinky. Díky tomu bude vaše pokožka opečovávaná a jemná, bez nepříjemného zarudnutí, svědění či pnutí. 

Použití: Malé množství oleje naneste na čistou vlhkou pokožku nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete.Olej můžete zařadit do každodenní péče či jej použít k masážím těla.

Tip: Do tělového oleje můžete podle nálady přimíchat pár kapek oblíbeného esenciálního oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Masážní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?