Annemarie Börlind Tělový balzám 200 ml

Annemarie Börlind Tělový balzám 200 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Voňavý balzám s obsahem fíkového extraktu či oleje z kamélie výborně hydratuje suchou pokožku, podporuje její pevnost a pružnost a ochrání ji před podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový balzám Annemarie Borlind z řady Body Lind se hodí především pro suchou pokožku celého těla, které dodává dlouhotrvající hydrataci. Obsahuje výtažek z fíků, skvalen či makadamiový olej, které pokožku hloubkově pečují a zanechávají ji krásně hebkou a sametově vláčnou. Balzám má jemnou, ovocno květinovou vůni.

Výživný balzám díky obsahu termální vody ze Schwarzwaldu a fíkovému výtažku poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci, a chrání ji před vysušením či šupinatěním. Mamadamiový, kaméliový či mokřadkový olej dodají pokožce vláčnost, vyživují ji a díky antioxidačním účinkům ji ochrání před škodlivými vnějšími vlivy. Obsažený skvalen podpoří její přirozenou pevnost a pružnost, zanechá ji nádherně hebkou a díky šťávě z Aloe vera nehrozí její podráždění či začervenání.

Použití: Balzám aplikujte na pokožku celého těla každý den po sprchování či koupeli a pečlivě vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: květinová, ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?