Saloos Tělový peeling čokoláda 140 ml

Saloos Tělový peeling čokoláda 140 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
184
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Tělový peeling Čokoláda obsahuje harmonizující směs extraktu kakaových bobů, mořské soli a kokosového oleje. Zjemňuje, hydratuje a zvláčňuje pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový peeling Čokoláda od Saloos obsahuje harmonizující směs extraktu kakaových bobů, mořské soli a bio kokosového oleje, který zjemňuje, hydratuje a zvláčňuje pokožku.

Pravidelné používání peelingu zjemňuje tvrdou pokožku kdekoliv na těle, zejména na loktech nebo patách. Krystalky soli odstraňují odumřelé kožní buňky a usnadňují vstřebávání hydratačních a pečujících krémů nebo olejů. Znásobují i účinky anticelulitidních přípravků Peeling celkově zlepšuje prokrvení pokožky, vypíná ji a účinně působí proti celulitidě. Kokosový, mandlový a slunečnicový olej hydratují a pečují. Pokožka je po použití jako nová, hebká a jemná na dotek, navíc neodolatelně provoněná čokoládou.

Peeling neobsahuje chemické konzervanty, parfemace ani barviva. Přírodní jemná čokoládová vůně potěší vaše smysly.

Pro jemnou pokožku

Tělový peeling Čokoláda od Saloosu vám zaručí dokonale hebkou pokožku. Tělový peeling je skvělým pomocníkem pro odstranění odumřelých kožních buněk, kdy urychlí obnovu svrchní vrstvy pokožky a okamžitě ji zjemní. Díky pravidelnému peelingu tak nejen, že vaše pokožka bude opravdu sametově hebká, ale zároveň se budou lépe vstřebávat jakékoliv pečující přípravky.

Dokonalá relaxace

Dopřejte si chvilku odpočinku právě s tělovými peelingy Saloos. Důkladná masáž celého těla působí příznivě nejen na kvalitu pokožky, ale i na psychiku. Díky peelingu podpoříte prokrvení pokožky, čímž posilujete její zdravý metabolismus a stimulujete obnovu buněk. Pokožku tak chráníte před vysušením a podporujete její přirozenou regenerační schopnost.

Přírodní oleje

Peeling Čokoláda má solný základ, který dokáže šetrně odstranit odumřelé kožní buňky z pokožky a zároveň působí přirozeně antibakteriálně. Solný peeling je výborný i na velmi suchou ztvrdlou pokožku například na loktech či kolenech, kterou účinně zvláční a zjemní. Peelingu stačí jen malé množství a díky obsahu přírodních olejů se nemusíte po koupeli ani mazat.

Vyživená pokožka

Přírodní oleje totiž o vaši pokožku pečují již během sprchování či koupele a v jednom kroku dodávají pokožce bohatou výživu. Kokosový olej v bio kvalitě pokožku intenzivně zvláčňuje a pomáhá v ní uzamknout potřebnou hydrataci. Mandlový olej společně se slunečnicovým pak stimulují regeneraci pokožky a zanechávají ji pružnou a plnou života. Výtažek z kakaovníku zaručuje přímo omamnou vůni čokolády, která obklopí všechny vaše smysly.

Použití: Naneste malé množství na pokožku, lehce vmasírujte a opláchněte čistou vodou. Opakujte jednou až dvakrát týdně.

Tip: Před použitím peeling promíchejte, aby se všechny složky spojily.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: čokoláda

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Peelingem k nové tváři

Pořiďte si sexy nohy na léto

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: čokoláda

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?