Nobilis Tilia Terpentýn bio - vyřaz 5 ml

Nobilis Tilia Terpentýn bio - vyřaz 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Silice z borovice přímořské má významné detoxikační účinky. Zároveň pomáhá při chřipce a nachlazení a uvolňuje ztuhlost bolavých kloubů při onemocněních pohybového aparátu.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Terpentýn je čistá rostlinná silice pocházející z Portugalska. Obsahuje jedinečné biostimulační terpeny, které se přirozeně nacházejí v éterickém oleji z borovie přímořské a jsou získávány destilací její pryskyřice. Esence má typickou balzamickou vůni, která působí na tělo i mysl.

Tato rostlinná silice má významné detoxikační účinky a podporuje vylučování škodlivýc látek z těla. Uvolňuje zahlenění a je skvělým pomocníkem při onemocněních dýchacího traktu, jako je chřipka či nachlazení. Zároveň prohřívá celé tělo.

Éterický olej Terpentýn také ulevuje od bolestí zejména kloubů a uvolňuje jejich ztuhlost. Lze jej použít například do masážních olejů a používat při artróze či revmatismu. Terpentýn zároveň stimuluje lymfatický systém a pomáhá zmírňovat otoky.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?