Saloos Thymián červený 5 ml

Saloos Thymián červený 5 ml

Saloos Thymián červený 5 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní rostlinná silice z červeného tymiánu pomáhá při chřipce, nachlazení a zánětech dutin. Posiluje obranyschopnost organismu a osvěží svými bylinnými tóny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Tymián červený je rostlinná silice bez přidaných syntetických látek. Tymián se vyznačuje charakteristickou vůní se svěžími bylinnými tóny. Působí na psychickou i tělesnou stránku organismu a pomáhá posilovat imunitní systém, díky čemuž dlouhodobě bojuje proti infekcím.

Éterický olej z tymiánu červeného je velice vhodný při zánětech dýchacích cest. Oceníte jej v období zvýšeného výskytu rýmy a nachlazení. Udržuje průchodnost dýchacího systému, podporuje vylučování hlenu a působí uvolňujícími účinky také při zánětech dutin.

Tymián červený taktéž ulevuje od bolestí a je velice oblíbenou součástí masážních olejů při onemocněních pohybového aparátu. Zmírňuje příznaky revmatizmu a přináší uvolnění při svalových stazích. Zároveň podporuje trávení a pomáhá při nechutenství či nadýmání.

Osvěžení pro váš domov

Vůně éterického oleje z červeného tymiánu vás zaujme svými svěžími bylinnými tóny, které skvěle neutralizují nepříjemný zápach a dodají vašemu domovu harmonickou atmosféru. Aroma tymiánu působí na vaše tělo i mysl a hodí se pro dezinfekci vzduchu v místnostech. Chrání tělo proti infekcím a posiluje přirozenou obranyschopnost organismu. 

Posílení pro tělo i mysl

Díky tymiánu tak bude vaše tělo celkově odolnější proti nemocem a nepříznivým vnějším vlivům. Éterický olej z tymiánu proto oceníte zejména na jaře či na podzim v době chřipek a nachlazení. Můžete jej také použít i během onemocnění dýchacího traktu, tymián červený totiž pomáhá čistit dýchací cesty, uvolňovat je a snižuje otoky sliznic. 

Na bolavé svaly

Tymián červený proto působí podpůrně při léčbě rýmy, chřipky a nachlazení. Podporuje vylučování hlenu a uleví ucpaným dutinám. Zároveň je velice oblíbený také jako přídavek do masážních olejů a krémů pro svůj blahodárný efekt na pohybový aparát. Uvolňuje bolavé svalstvo a klouby, zvyšuje jejich prokrvení a podporuje regeneraci. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Neaplikujte ho na pokožku nezředěný.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, stres a úzkost

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak se zbavit chrápání

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Rostlinné a éterické oleje na dermatitidu

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?