Biopurus Třešňový olej bio 100 ml

Biopurus Třešňový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Třešňový olej je 100% přírodní a za studena lisovaný. Tento olej je bohatý na kyselinu linolovou a olejovou, díky tomu je velmi vhodný pro kosmetické použití, využívá se při výrobě mýdel, balzámů na rty nebo vlasové kosmetiky. Je také výborný jako přísada do koupele. Třešňový olej Biopurus je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Užívejte dvě lžičky denně, ráno a večer. Využijte chuti třešňového

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Třešňový olej je 100% přírodní a za studena lisovaný. Tento olej je bohatý na kyselinu linolovou a olejovou, díky tomu je velmi vhodný pro kosmetické použití, využívá se při výrobě mýdel, balzámů na rty nebo vlasové kosmetiky. Je také výborný jako přísada do koupele.

Třešňový olej Biopurus je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Užívejte dvě lžičky denně, ráno a večer. Využijte chuti třešňového oleje pro dochucení ve studené kuchyni. Nebo se namažte dle potřeby.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: