Lavera Třpytivé oční stíny MONO 01 zlatá, Trend Sensitiv 1,5 g

Lavera Třpytivé oční stíny MONO 01 zlatá, Trend Sensitiv 1,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční stíny v metalickém zlatavém odstínu okamžitě rozzáří váš pohled a dodají vašim očním víčkům dech beroucí třpyt. Skvěle se kombinují s neutrálními odstíny a dají se použít také jako rozjasňovač.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Třpytivé oční stíny Mono 01 zlatá ihned rozzáří váš pohled díky složení s milionem zlatavých částeček odrážejících světlo. Vypadají báječně v kombinaci s dalšími neutrálními odstíny očních stínů a snadno s nimi vytvoříte třpytivý večerní look. Můžete je používat také jako rozjasňovač pod obočí či nad lícní kosti a nádherně vypadají také ve vnitřním koutku oka pro otevření pohled.

Třpytivé mono oční stíny Lavera jsou složeny z kvalitních minerálních pigmentů, které jim dodávají skutečně intenzivní odstín. Snadno se nanášejí štětcem či prsty, jejich aplikace je rovnoměrná a vydrží po celý den v perfektním stavu. Obsahují drobné třpytivé částečky, které pokryjí vaše víčka dech beroucími odlesky a rozjasní váš pohled.

Oční stíny jsou oftalmologicky testovány a vhodné i pro nositelky kontaktních čoček. Nedráždí oční víčka a nezpůsobují jejich zarudnutí či otoky. Odstíny těchto stínů s okouzlujícím metalickým leskem ozvláštní vaše líčení a báječně se kombinují s matnými či třpytivými stíny. Můžete je používat jak na sucho, tak na mokro pro dramatičtější efekt. 

Rozzáří váš pohled

Třpytivé mono oční stíny Lavera jsou skvělým kompaktním pomocníkem pro vaše každodenní líčení. Oční stíny vám dovolí nejen dát průchod své kreativitě, ale zároveň budou perfektní stálicí ve vaší kosmetické sbírce, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout. Mono oční stíny můžete používat buď samostatně, nebo je mezi sebou kombinovat.

Lichotivý odstín

Mono oční stíny ve zlatavém odstínu jsou opravdu univerzální a hodí se ke všem barvám očí. Dokážou podtrhnout modré oči, rozzáří oči hnědé a podtrhnou barvu zelených očí. Zlatavý odstín vypadá výborně nanesený na celé oční víčko, kdy rozzáří váš pohled a opticky zvětší vaše oči. Můžete je aplikovat také pouze do vnitřního koutku oka pro "otevření" pohledu.

Kvalitní pigmenty

Základ očních stínů Lavera tvoří minerální pigmenty, které jsou skvělými nosiči barev a dodávají odstínům hloubku a intenzitu. Díky tomu se stíny snadno vytvoříte perfektní líčení takřka v pár vteřinách. Mono stíny Lavera se rychle aplikují, můžete použít jak klasický pěnový aplikátor na oční stíny, váš oblíbený štětec či jednoduše prsty. Navíc jsou oftalmologicky testovány.

Celodenní výdrž

Oční stíny Lavera se snadno kombinují a můžete použít třeba všechny čtyři odstíny najednou. Stíny obsahují jemný třpyt, který ovšem působí velice přirozeně a dodá vašemu pohledu svěžest. Díky kompaktnímu balení se vejdou opravdu všude a jsou ideální i na cestování, protože nezaberou příliš místa. Atraktivní a všestranné odstíny poslouží na denní i večerní líčení.

Použití: Nanášejte stíny na oční víčko prsty, štětcem či pěnovým aplikátorem. Pro dlouhodobou výdrž a zvýraznění odstínu použijte bázi pod oční stíny Lavera.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: zlatá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?