Bomb Cosmetics Tuhý sprchový krém Vanilla 275 g

Bomb Cosmetics Tuhý sprchový krém Vanilla 275 g

Značka: Bomb Cosmetics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový krém Vanilka pro extrémně suchou pleť. Teplá, bohatá, krémová vanilka s mírně nasládlými karamelovými podtóny Vás okouzlí již při prvním použití. Krémový sprchový gel, který jemně čistí Vaše tělo a zároveň díky přírodnímu bambuckému máslu hluboce hydratuje a zjemňuje Vaši pleť. Obsahuje též výtažky z pelargónie a cedrového dřeva.certifikáty: vhodné pro: smyslné sprchováníkonzistence: hutn

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Sprchový krém Vanilka pro extrémně suchou pleť. Teplá, bohatá, krémová vanilka s mírně nasládlými karamelovými podtóny Vás okouzlí již při prvním použití. Krémový sprchový gel, který jemně čistí Vaše tělo a zároveň díky přírodnímu bambuckému máslu hluboce hydratuje a zjemňuje Vaši pleť. Obsahuje též výtažky z pelargónie a cedrového dřeva.

certifikáty:
vhodné pro: smyslné sprchování
konzistence: hutná krémová
barva: žlutá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Naberte si malé množství z kelímku. Namočte pod tekoucí vodou a pomalu vtírejte do pokožky. Výrobek se používá stejně jako klasický sprchový gel, který nejen že čistí Vaše tělo, ale zároveň dokonale promastí pleť.
složení: Aqua (Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Benzyl Benzoate, CI 19140

země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: Za produktovou řadou značky Bomb Cosmetics stojí britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd, která je jejím výrobcem. Založili ji James Mooore a Robert Philpott a začátky jejich podnikání byly docela skromné. Rozhodli se využít poznatků aromaterapie ve formě, která by byla pro zákazníky pohodlná, ale využívala všech blahodárných aromaterapeutických účinků. Uvedli proto na trh řadu šesti balistiků, které okamžitě zmizely z pultů. Od té doby společnost Get Fresh neustále rozšiřuje svoji nabídku i o organické výrobky a sklízí se svými výrobky úspěchy po celém světě. Popularitu si značka Bomb Cosmetics získala nejen svoji kvalitou, ale také šetrným přístupem k životnímu prostředí.

kontakt na výrobce:
Get Fresh Cosmetics Ltd t/a Bomb Cosmetics
Unit 4, Wallisdown Industrial Estate
502 Wallisdown Road
Bournemouth
Dorset
BH11 8PT
cart.bombcosmetics.co.uk

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: