Nobilis Tilia Túje 10 ml

Nobilis Tilia Túje 10 ml

Nobilis Tilia Túje 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z túje s významným antirevmatickým účinkem. Působí proti infekcím močových cest a močového měchýře, podporuje vylučování vody a zvyšuje produkci hlenu.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Túje je čistý éterický olej bez přidaných látek vyráběný v lékopisné kvalitě. Vůně éterického oleje z túje je mírně kořeněná s lece nahořklými tóny a věrně připomíná šalvěj. Jeho účinky jsou velice silné a pro vysoký obsah ketonů je nutná při manipulaci s tímto olejem zvýšená opatrnost.

Silice z túje má silný antirevmatický účinek, zmírňuje známky chronického zánětu a celkově ulevuje od obtíží spojených s dlouhodobými onemocněními kloubů. Éterický olej z túje má příznivý vliv také při zánětech močového měchýře a močových cest a působí močopudně.

Túje má proto vliv i při otocích a příznacích nadměrného zadržování vody, kdy podporuje její vylučování a obnovení správné rovnováhy tekutin v těle. Díky mukolytickým účinkům túje podporuje vykašlávání a rozpouštění hlenu, a tím i rychlé odplavování mikroorganismů z dýchacího traktu.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 3 let věku. Je vhodný pouze ke krátkodobému užití. Neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?