Lily Lolo Mineral Cosmetics Tužka na oči khaki 1,14 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Tužka na oči khaki 1,14 g

Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní tmavě khaki zelená tužka na oči, která sluší všem barvám očí bez rozdílu.Tužky na oči Lily Lolo obsahují pouze přírodní ingredience. Mají jemnou krémovou texturu, díky níž se snadno aplikují a lehce roztírají do ztracena. Jsou proto ideálním pomocníkem pro tzv. kouřové líčení očí. V neposlední řadě vás nadchnou i pro svou vysokou odolnost a trvanlivost. Tužka na oči představuje velmi dů

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Intenzivní tmavě khaki zelená tužka na oči, která sluší všem barvám očí bez rozdílu.
Tužky na oči Lily Lolo obsahují pouze přírodní ingredience. Mají jemnou krémovou texturu, díky níž se snadno aplikují a lehce roztírají do ztracena. Jsou proto ideálním pomocníkem pro tzv. kouřové líčení očí. V neposlední řadě vás nadchnou i pro svou vysokou odolnost a trvanlivost. Tužka na oči představuje velmi důležitý krok při líčení očí, proto by neměla chybět v žádné kosmetické výbavě.

certifikáty: LEAPING BUNNY
vhodné pro: líčení
konzistence: tuhá
barva: tmavá khaki
balení: dřevěná tužka s plastovým víčkem

použití: Nakreslete tužkou linku podél řas. Tužku veďte co nejblíže k řasám, dosáhnete tak efektu plných a hustých řas. Pokud linku rozetřete štětcem na rozmazávání kontur, docílíte jemnějšího, tzv. kouřového vzhledu. Pro uhrančivý pohled orámujte tužkou celé oko.
složení: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Myristyl Myristate, Mica, Jojoba Esters, Kaolin, Rhus Succedanea Fruit Cera, Hydrogenated Palm Glycerides, Cera Alba, Simmondisia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, CI 77492, CI 77499, CI 77491

země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: „Napodobování je tou nejupřímnější formou pochvaly. Vezmete-li v úvahu, kolik nových značek minerální dekorativní kosmetiky bylo představeno ve Velké Británii od roku 2005, kdy jsme na trh uvedli naši řadu produktů, nezbývá nám, než se jen skromně červenat,“ říká Vikki Khan, zakladatelka značky Lily Lolo. Vikki si minerální make-up oblíbila během svých cest po cizích zemích pro jeho neuvěřitelnou lehkost a vynikající krytí. Po svém návratu do Velké Británie však zjistila, že na zdejším trhu minerální dekorativní kosmetika v ucelené podobě zcela chybí. Vikki hledala přípravek, který by byl lehký jako peříčko, obsahoval pouze přírodní ingredience, ale především který by byl finančně dostupný pro všechny ženy. Jelikož nenašla žádnou značku, jejíž přípravky by vyhovovaly všem jejím požadavkům, rozhodla se vyvinout vlastní řadu minerální dekorativní kosmetiky, které dala název Lily Lolo. Tolik k historii této značky. Dnes je minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo uznávanou značkou s mnoha oceněními, kterou používají vyhlášené salóny krásy po celé Británii. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to zejména díky svému čistě přírodnímu složení nezatíženému umělými látkami a technologii založené na maximálním použití minerálů. Minerální kosmetika Lily Lolo neobsahuje žádné syntetické látky, umělá barviva a výplňové materiály pro naředění objemu, které mohou pleť dráždit. Díky svému antibakteriálnímu účinku naopak pomáhá zlepšovat stav pleti. Make-upy, pudry a bronzery dodávají pleti bezchybný, dokonalý vzhled, po kterém ženy touží odedávna. Intenzivní, živé barvy očních stínů s dlouhotrvajícím účinkem oslňující dojem korunují. Dopřejte si i vy potěšení z dokonalé pleti, a to bez námahy.

kontakt na výrobce:
UNIT 3/4 Priory Tec Park
Saxon Way
Hessle
East Yorkshire
HU13 9PB
Great Britain

webové strány značky:
www.lily-lolo.cz

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: khaki

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Krásné oči s přírodním make-upem

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?