Benecos Tužka na oči tmavě modrá 1,13 g

Benecos Tužka na oči tmavě modrá 1,13 g

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Měkoučké tužky na oči. Snadno se s nimi pracuje a nerozmazávají se. Neparfémované. Barvy černá, zelená, tmavě modrá, bílá, olivová jsou vhodné pro vegany. Všechny tužky jsou certifikovány BDIH.Tužky jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva. Pro jejich ořezávání doporučuji ořezávátko benecos.Barvy: černá (01), hnědá (02), zelená (03), tmavě modrá (04), světle modrá (5), bílá (06), olivová (07), šedá (08

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Měkoučké tužky na oči. Snadno se s nimi pracuje a nerozmazávají se. Neparfémované. Barvy černá, zelená, tmavě modrá, bílá, olivová jsou vhodné pro vegany. Všechny tužky jsou certifikovány BDIH.

Tužky jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva. Pro jejich ořezávání doporučuji ořezávátko benecos.

Barvy: černá (01), hnědá (02), zelená (03), tmavě modrá (04), světle modrá (5), bílá (06), olivová (07), šedá (08)

Složení - tmavě modrá: HYDROGENATED JOJOBA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, HYDROGENATED COTTONSEED OIL, MANGIFERA INDICA SEED OIL, CANDELILLA CERA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, GLYCERYL CAPRYLATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CI 77499, MICA, CI 77891, CI 77510, CI 77491

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: modrá

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?