Nobilis Tilia Tymián 5 ml

Nobilis Tilia Tymián 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z tymiánu má posilující vliv na funkce celého organismu. Působí proti infekcím dýchacího, močopohlavního a zažívacího systému a posiluje srdeční činnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Tymián vás oslní svou typickou bylinnou vůní, jenž má silný aromaterapeutický účinek. Tato rostlinná silice je vyráběná v lékopisné kvalitě a je zcela bez dalších přidaných syntetických látek. Komplexní účinek tymiánu oceníte při širokém spektru obtíží.

Éterický olej z tymiánu má silný posilující vliv na funkce celého organismu. Působí zejména proti infekcím, a to především v močopohlavním a zažívacím systému. Jeho přirozený antibakteriální účinek brání množení škodlivých mikroorganismů a napomáhá obnovit rovnováhu vnitřního prostředí.

Tymián také posiluje srdce a činnost oběhového systému. Ulevuje i od dlouhodobých bolestí kloubů, díky čemuž má příznivý vliv při revmatizmu, artróze a dalších obtížích. Používá se při plísňových onemocněních kůže a pomáhá rozptýlit melancholii. Můžete si ho přidat do oblíbeného krému či tělového oleje.

Svěžest a posílení

Vůně éterického oleje z tymiánu obklopí váš domov svými svěžími bylinnými tóny. Tymián výborně neutralizuje nepříjemné pachy a je dobrou univerzální volbou jak do domácnosti, tak na pracoviště. Aroma tymiánu působí na vaše tělo i mysl a hodí se pro dezinfekci vzduchu v místnostech. Chrání tělo proti infekcím a posiluje přirozenou obranyschopnost organismu. 

Pro (nejen) silné srdce

Tymián má celkové posilující účinky na psychickou i fyzickou stránku organismu Díky tymiánu tak bude vaše tělo celkově odolnější proti nemocem a nepříznivým vnějším vlivům. Tymiánová esence také působí na zdraví dýchacího traktu, pomáhá čistit dýchací cesty, uvolňovat je a snižuje otoky sliznic. Je proto ideální v období chřipek a nachlazení.

Proti bolestem

Éterický olej z tymiánu působí také proti bolestem pohybového aparátu. Je velice oblíbený také jako přídavek do masážních olejů a krémů pro svůj blahodárný efekt na pohybový systém. Uvolňuje bolavé svalstvo a klouby, zvyšuje jejich prokrvení a podporuje regeneraci. Zároveň posiluje srdeční činnost a působí proti plísňovým onemocněním.

Objevte kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy, pro děti do deseti let věku a u vysokotlakých osob. Neaplikujte ho na pokožku nezředěný. Není vhodný do aromalampy. Nečichejte k němu přímo z lahvičky. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: nachlazení a viróza, onemocnění močových cest, posílení srdeční činnosti, revmatismus a artritida, stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak se zbavit chrápání

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Olejová péče o lupénku

Rostlinné a éterické oleje na dermatitidu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?