Kiss My Face Corp. Ústní voda 474 ml

Kiss My Face Corp. Ústní voda 474 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kiss My Face BIO Aloe Vera Ústní voda je vyrobena s použitím přírodních složek a neobsahuje alkohol ani saccharin. Díky použití 100% Certifikované Aloe Vera a čistých esenciálních olejů ústní voda poskytuje přírodní, zklidňující čištění zubů a navíc mentolově svěží dech. Obsahuje Certifikovanou BIO Aloe Vera, Výtažek ze Semen Grapefruitu (čistící a antiseptické vlastnosti), Mátu Peprnou (přírodní

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Kiss My Face BIO Aloe Vera Ústní voda je vyrobena s použitím přírodních složek a neobsahuje alkohol ani saccharin. Díky použití 100% Certifikované Aloe Vera a čistých esenciálních olejů ústní voda poskytuje přírodní, zklidňující čištění zubů a navíc mentolově svěží dech. Obsahuje Certifikovanou BIO Aloe Vera, Výtažek ze Semen Grapefruitu (čistící a antiseptické vlastnosti), Mátu Peprnou (přírodní příchuť), Koňský Kaštan (pro zdravé dásně), Olej Tea Tree (čistící a antiseptické vlastnosti), Gotu Kola (stahující účinek) a Mentol (přírodní příchuť).

certifikáty:
vhodné pro: dezinfekci ústní dutiny
konzistence: tekutá
barva: světle zelená
balení: plastový obal

použití: Používeje několikrát denně dle potřeby.
složení: voda, certifikovaná BIO Aloe Vera, sorbitol, polysorbate 20, výtažek ze semen grapefruitu, olej z máty peprné, sodium lauroyl sarcosinate, mentol, olej tea tree, koňský kaštan, gotu kola, xylitol, chlorophyllin-copper complex

země původu značky: Spojené státy americké
charakteristika značky: Americká společnost Kiss My Face byla založena dvojicí mladých veganů již v roce 1982 a její sídlo po celou existenci na staré farmě ve venkovském městečku Gardnier u New Yorku. Kiss My Face vyrábí a prodává vice než 200 přírodních kosmetických produktů ve více než 20 zemích světa. Firma kombinuje ve svých výrobcích nejnovější vědecké poznatky s nejefektivnějšími přírodními ingrediencemi. Vitamíny, minerály a rostlinné látky jsou zde využity na maximum. Nemusíte obětovat svoji krásu pro zdravé produkty. Zde vyhrává každý - zemědělci, zvířata, naše plateta i zákazníci. V produktech Kiss My Face nenajdete umělá barviva, zbytečné chemické přísady ani žádné zvířecí produkty. Výrobky též nejsou na zvířatech testovány. Společnost od začátku roku 2007 začala zpracovávat myšlenku na vytvoření vlastního "Green House" konceptu - konceptu, který by v sobě zahrnoval certifikované BIO a přírodní výrobky pro kompletní osobní hygienu. V současnosti je největším dodavatelem kosmetiky Obsessively Natural (přírodní kosmetiky v USA) a Kiss My Face je také výhradním dodavatelem výrobků osobní hygieny pro olympijské týmy lyžařů a snowboardistů USA.

kontakt na výrobce:
PO Box 224
144 Main Street
Gardiner
NY 12525-0224
USA

webové strány značky:
www.kiss-my-face.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Kiss My Face Corp., 144 Main Street , 12525-0224, Gardiner NY , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?