Jason Ústní voda Nutrismile 473 ml

Jason Ústní voda Nutrismile 473 ml

(2 hodn.)
Značka: Jason
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ústní voda Nutrismile pro pravidelnou péči s osvěžující chutí pomeranče a skořice efektivně bojuje proti bakteriím. Chrání před vznikem zubního kazu a dodá dlouhodobý pocit svěžího dechu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Jason Ústní voda Nutrismile je skvělým přípravkem pro každodenní ústní hygienu. Ústní voda je výborným doplňkem ke klasickému čistění zubů, obzvláště v místech, kam kartáček nedosáhne. Účinně tak bojuje proti vzniku zubního kazu díky dezinfekčním a antiseptickým vlastnostem. Napomáhá odstranit nežádoucí bakterie v ústní dutině, zabraňuje tak jejich množení, a tudíž i tvorbě zubního plaku.

Tato ústní voda je zcela bez obsahu alkoholu a umělých sladidel. Díky tomu nadměrně nevysušuje dásně a sliznice. Unikátní komplex Ester-C působí jako efektivní ochrana proti zánětlivému onemocnění dásní a snižuje jejich krvácivost v důsledku infekce. Zároveň minimalizuje tvorbu zubního kamene a celkově pečuje o zdravý stav zubů a ústní dutiny.

Osvěžující příchuť skořice a pomerančovníku je velice zajímavou variantou klasických mentolových ústních vod a dodá vám dlouhodobý osvěžující pocit. Účinně chrání proti nepříjemnému zápachu z úst. Díky extraktu z bio Aloe vera a výtažku z heřmánku působí zklidňujícími účinky na citlivé dásně a zmírňuje tak jejich otoky či začervenání. Díky vysoké efektivitě a příjemné svěží chuti je skvělou volbou pro komplexní hygienu dutiny ústní.

Použití: Jelikož se jedná o koncentrát, nařeďte výrobek před použitím v poměru 1:1. Po každém čistění zubů nechte působit 20-30 sekund a vyplivněte. Používejte minimálně dvakrát denně.

Značka JĀSÖN nabízí své produkty již od 50. let minulého století. Ty jsou plné přírodních olejů, rostlinných másel či bylinek a poskytují pokožce kvalitní výživu v podobě vitaminů, minerálů, proteinů a dalších důležitých látek. Výrobky jsou balené do takových obalů, které co nejméně zatěžují životní prostředí.

Výrobce: Jason Natural Products Consumer Relations, 4600 Sleepytime Dr. , CO 80301 , Boulder, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Perila křovitá

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

jason / Jára 8. 3. 2015 18:41

Zatím nejlepší ústní voda co sem měl. Super příchuť.

perfektná chuť / Lenka 6. 6. 2017 10:10

Moja prvá ústa voda. Nechcela som také tie agresívne, príliš mentolové. Táto chutí príjemne. Priateľ ju neznáša, je skôr na klasiku, ale ja ju používam fakt rada. Plusom je aj certifikát Leaping Bunny :)

Super ústní voda / Lucie 22. 6. 2016 16:15

Super ústní voda, která mi vyhovuje i svou chutí. Je fakt výborná. Konečně ústní voda, která mi vyloženě nevadí a opravdu mi chutná. Svůj účel plní na 100% a k tomu ta chuť... paráda... a k tomu jako bonus ještě Leaping Bunny certifikát, což je pro člověka kupujícího pouze kosmetiku netestovanou na zvířatech nejlepší certifikát, co může být. Super, super, super. Doporučuji všemi deseti. :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?