Superionherbs Cordyceps + Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt

Superionherbs Cordyceps + Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt 3*90 kapslí
Doplněk stravy

Superionherbs Cordyceps + Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt

Značka: Superionherbs
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada Cordyceps a Ganoderma Spor a Ganoderma Extrakt přináší účinky tradiční čínské medicíny. Pravidelné užívání prodlužuje život a zvyšuje jeho kvalitu. Kombinované účinky hub příznivě působí na stav organismu, zvyšují jeho odolnoschopnost a regenerují jej.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada Cordyceps a Ganoderma Spor a Ganoderma Extrakt Superionherbs přináší účinky tradiční čínské medicíny. Pravidelné užívání prodlužuje život a zvyšuje jeho kvalitu. Kombinované účinky hub cordyceps a reishi příznivě působí na stav organismu, zvyšují jeho odolnoschopnost a regenerují jej.

Cordyceps doplňuje esenci ledvin jing a vzhledem ke svým neobyčejným schopnostem regeneruje náš organismus vyčerpaný nemocemi, léky či fyzickou nebo duševní prací. Reishi je nazývána houbou nesmrtelnosti a je jednou z nejcennějších a nejvyhledávanějších rostlin. Tablety jsou vhodné i pro zdravého člověka jako doplněk stravy udržující celostní zdraví organismu.

Použití: Nejlépe ráno a večer na lačno.

Upozornění: Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Cordyceps + Ganoderma Reishi, Spor + Extrakt obsahuje produkty:

Britské doplňky stravy Superion Herbs využívají síly cizopasných hub, které jsou pěstovány v laboratořích. Obsahují vysoké množství účinných látek, které si díky šetrné metodě zpracování uchovávají.

Z blogu2

Reishi - houba nesmrtelnosti

Základy tradiční čínské medicíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?