Saloos Vánoční hvězda 10 ml

Saloos Vánoční hvězda 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vonná kompozice s tóny perníčkového koření přinese do vaší domácnosti pravou vánoční atmosféru. Má uklidňující a uvolňující účinky a rozzáří potemnělé zimní a podzimní dny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Vánoční hvězda je variace sestavená z více éterických olejů tak, aby se jednotlivé vůně vzájemně podporovaly a vytvářely dokonale harmonickou kompozici. Tato vonná směs na dlouhou dobu provoní vaši domácnost a rozzáří potemnělé podzimní a zimní večery.

Vánoční hvězda je vůně jako stvořená pro chladnější období. Působí velice hřejivě a relaxačně a je ideálním doplňkem pro vaše chvíle odpočinku. Pomáhá zklidnit podráždění a zmírnit negativní dopady stresu. Přináší okamžité uvolnění pro tělo i mysl.

Hřejivé kořeněné tóny se mísí se sladkými jiskrnými citrusy a dodávají vašemu domovu tu pravou vánoční atmosféru. Aroma perníkového koření vás příjemně naladí na vánoční svátky.

Odpočiňte si v hektickém období

Variace éterických olejů Saloos s typickou vánoční vůní vám zpříjemní jedno z nejkrásnějších období roku a pomůže vám zapomenout na běžný stres a shon. Harmonická vůně přírodních éterických olejů je jako stvořená pro chvíle odpočinku o samotě či s blízkými.  Díky této směsi vykouzlíte v mžiku doma tu pravou vánoční atmosféru, kdy se budete cítit klidně a odpočatě. 

Kořeněná vůně

Směs přírodních rostlinných silic s jemně kořeněnou vůní vás ihned pohltí a přenese do příjemného prostředí, zapomenete tak na běžné starosti a konečně se uvolníte. Vůně je jako stvořena právě pro studenější období roku, příjemně vás zahřeje a nádherně provoní váš domov. Aroma perníkového koření naladí vaši mysl na chvíle strávené s rodinou v teple vašeho domova.

Přírodní éterické oleje

Jednotlivé vůně jsou zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které provoní vaši domácnost během chvilky a na dlouhou dobu. Díky éterickým olejům Saloos tak navodíte ve svém domově příjemnou atmosféru a pocit rodinné pohody.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali.

Upozornění: Směs obsahuje skořici, není proto vhodná pro těhotné, kojící ženy, děti do deseti let věku. Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Jak se slaví pohanské Vánoce?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Provoňte svůj domov Vánocemi

Půst na Štědrý den – po stopách zlatého prasátka

Stálice Saloos

Vánoční pohádka - udělejte si to hezký!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 7. 11. 2018 00:58

Úžasná vůně, kupujeme zas a znova již spoustu let! :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?