Lavera Vlasové sérum na roztřepené konečky, Hair Pro 30 ml

Lavera Vlasové sérum na roztřepené konečky, Hair Pro 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerující vlasové sérum na roztřepené konečky Hair Pro je určené pro poškozené a namáhané vlasy. Pečující avokádový a makadamiový olej vlasy vyživují, Aloe vera jim zase dopřává vydatnou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerující vlasové sérum na roztřepené konečky Lavera Hair Pro je určené pro poškozené a namáhané vlasy. Pečující avokádový a makadamiový olej vlasy vyživují, Aloe vera jim zase dopřává vydatnou hydrataci, zatímco čtyřsložkový proteinový komplex napravuje jejich strukturu a zaceluje roztřepené vlasové konečky.

Šťáva z Aloe vera spolu s výživnými a za studena lisovanými oleji z avokáda a makadamiových oříšků dopřává vysušeným vlasům hloubkovou hydrataci a výživu. Hydrolát z damascénské růže ještě více podporuje hydratační účinek a také vlasy příjemně provoní. Navrací přirozený lesk, živost a celkově vlasy posiluje.

Keratinový komplex z ředkviček, kukuřice, pšenice a sóji zpevňuje, zaceluje poškozenou strukturu vlasů, pomáhá minimalizovat množství roztřepených konečků a předcházet dalšímu třepení. Vytváří na povrchu vlasu ochranný film, který jej také preventivně chrání před poškozením při tepelné úpravě vlasů.

Pro zdravé vlasy

Volné konce vlasů mají zvýšenou tendenci lámat se a třepit, především pak, pokud jsou vystaveny nepříznivým podmínkám vnějšího prostředí. Vlasové sérum proti roztřepeným konečkům Lavera pečuje o konečky vlasů pomocí účinných přírodních ingrediencí, které napomáhají třepení konečků zastavit a udržet je lesklé a dlouhodobě zdravé.

Síla přírodních výtažků

Sérum na konečky vlasů Lavera obsahuje rostlinné výtažky a oleje, které o vlasy pečují do hloubky a dodávají jim důkladnou výživu. Avokádový olej je přímo blahodárným elixírem zejména na suché a poškozené vlasy a napomáhá jim vrátit zdravou strukturu. Spolu s olejem makadamovým pak pomáhá udržet hydrataci uvnitř vlasového vlákna a brání jeho vysušení.

Zacelené konečky

Toto jedinečné přírodní vlasové sérum neobsahuje přebytečné syntetické ingredience, které by nadměrně zatěžovaly vlasy či pokožku hlavy. Obsažený keratinový komplex z pšenice, sóji a kukuřice pomáhá vyhladit strukturu vlasového vlákna a doplnit potřebné proteiny, jež navrátí vlasům požadovanou pevnost, elasticitu a bohatý lesk.

Lehká konzistence

Ačkoliv sérum na konečky vlasů Lavera obsahuje silně vyživující rostlinné oleje, tak zároveň vlasy nezatěžuje a nezpůsobuje jejich nadměrné plihnutí. Snadno se vtírá do konečků vlasů jednoduše prsty po každém umytí a brání dalšímu roztřepení vlasů. Sérum je obzvláště vhodné také pro vlasy, které jsou namáhané častým fénováním, kulmováním či žehlením.

Použití: Sérum vmasírujte do vlhkých vlasů po umytí.

Tip: Pro větší účinek kombinujte s přírodními šampony lavera a s kondicionérem z řady Repair & Care.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: barvené vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?