Besky Vlněná podkova velká 21

Besky Vlněná podkova velká 21

Značka: Besky
Zboží je trvale vyřazeno.

Velká podkova plněná stoprocentní ovčí vlnou bez příměsí umocní vaši relaxaci a poskytne úlevu namáhanému šíjovému svalstvu. Brání prochladnutí, avšak zároveň je velice vzdušná.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Vlněná podkova velká prohloubí vaši relaxaci a je vhodná pro každodenní použití. Tuto podkovu využijete po celý rok, jak v chladnějčích, tak teplejších měsících. Je nabízena ve dvou velikostech tak, aby se maximálně přizpůsobila vašemu tělu a jeho individuálním požadavkům. Jedná se o produkt české firmy s velice kvalitním zpracováním založeném na těch nejlepších přírodních a syntetických materiálech.

Tuto podkovu ve větší velikosti využijete při vašem odpočinku nejen během dne. Je skvělá pro podložení hlavy a krku například při čtení či sledování televize. Pokud se věnujete sedavému zaměstání, pak je vaše krční páteř obzvláště namáhána a relaxace s touto podkovou vám přinese příjemné uvolnění. Podkova je výbornou pomůckou také při revmatismu, dlouhotrvajících bolestech a dalších chronických obtížích.

Podkova je plněna stoprocentní mykanou ovčí vlnou bez příměsí. Ovčí vlna má vysoce hřejivou schopnost, brání prochladnutí, avšak zároveň je velice vzdušná a prodyšná. Je tvarově stálá a poskytne optimální oporu vašemu šíjovému svalstvu. Povrchovým materiálem podkovy je tkanina ve složení bavlna polyester s dlouhou životností, jenž je příjemná k pokožce.

hmotnost: 0,5 kg
rozměry: 40x40 cm
náplň: 100% ovčí vlna
povrchový materiál: 50% bavlna, 50% polyester
barevná provedení: modrá, bílá, růžová

Použití: Podkovu nelze prát v pračce, lokální znečištění lze zaprat ručně prostředkem obsahujícím lanolin. Větší znečištění doporučujeme přenechat k odstranění čistírně. K velké podkově si lze v našem internetovém obchodě zvlášť dokoupit lehce pratelný povlak.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Lůžkoviny - povrchový materiál: bavlna a polyester

Lůžkoviny - výplně: ovčí vlna

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?