PLAN TOYS Vlněná podložka, kód 010K

PLAN TOYS Vlněná podložka, kód 010K

Značka: PLAN TOYS
Zboží je trvale vyřazeno.

Prošívané vlněné podložky plněné 100% ovčí vlnou působí blahodárně na záda a páteř. Spolehlivě vyrovnávají tepelné rozdíly mezi tělem a matrací v létě i v zimě, zaručují stejnoměrné rozložení tepla. V kombinaci s vlněnými přikrývkami mají velký tepelný účinek.Ovčí vlna patří mezi nejrozšířenější, vysoce kvalitní přírodní materiál na výrobu přikrývek, je součástí nových trendů zdravého životního st

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Prošívané vlněné podložky plněné 100% ovčí vlnou působí blahodárně na záda a páteř. Spolehlivě vyrovnávají tepelné rozdíly mezi tělem a matrací v létě i v zimě, zaručují stejnoměrné rozložení tepla. V kombinaci s vlněnými přikrývkami mají velký tepelný účinek.
Ovčí vlna patří mezi nejrozšířenější, vysoce kvalitní přírodní materiál na výrobu přikrývek, je součástí nových trendů zdravého životního stylu s vysokými požadavky na zdravý spánek.
Ovčí vlas si i po stříhání, praní a mykání zachovává svoji typickou vlastnost, kterou je schopnost dynamicky se smršťovat a roztahovat vlivem teploty okolí. Dobře se tedy přizpůsobuje tělesné teplotě, nedochází tak k nadměrnému pocení, či pocitu chladu. Díky těmto jedinečným vlastnostem je vám pod lůžkovinami z ovčí vlny přes zimu příjemně teplo a ani přes léto se pod nimi nezpotíte, protože pomáhají udržovat stálou tělesnou teplotu. Lůžkoviny z ovčí vlny jsou prodyšné a vzdušné, tělo pod nimi může volně dýchat. Ovčí rouno má schopnost pohlcovat vodu až do 35% své hmotnosti, přitom zůstává na dotek suché, a jakmile okolní prostředí přestane být vlhké, vlhkosti se snadno zbaví. A to díky jedinečné schopnosti odvádět vodu spolu s nízkou prašností a přítomností lanolínu, který obaluje každý vlas a chrání ho tak před znečištěním bakteriemi a jinými mikroorganismy, čímž se výrazně podílí na jeho regeneraci označované často jako samočisticí efekt vlny. Lanolin zároveň snižuje křehkost a lámavost vlasu a tím také snižuje prašnost, vytváří prostředí nevhodné pro roztoče.
Vlněné přikrývky jsou tedy vhodné i pro alergiky.

hmotnost: 1 kg
rozměry: 90 x 200 cm
náplň: ovčí vlna (100%)
povrchový materiál: flanel
barevná provedení: bílá s modrými květy, bílá s vínově červenými květy

použití: Podložku nelze prát v pračce, lokální znečištění lze zaprat ručně prostředkem obsahujícím lanolin. Větší znečištění doporučujeme přenechat k odstranění čistírně.

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: BATEX style je český výrobce s dlouholetou tradicí. Specializuje se na výrobu prošívaných přikrývek, podložek, polštářů i dětských nánožníků. To vše v různých velikostech a provedeních včetně relaxačních. Náplní výrobků je praná a mykaná 100% ovčí vlna bez příměsí, kterou výrobce vykupuje výhradně od českých chovatelů. V nabídce BATEX najdete i pohankové polštáře.

kontakt na výrobce:
BATEX style
Palkovice 57
739 41 Palkovice
www.batex-style.cz

UPOZORNĚNÍ : Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Thajská společnost PLAN TOYS vyrábí ekologické hračky z přírodních materiálů. Ve své produkci využívá dřevo z kaučukovníků, které již neprodukují latexové mléko. Právě použitím těchto stromů, je výroba trvale udržitelná, ekologická a navíc z vysoce kvalitního materiálu. PLAN TOYS používá ve své výrobě hraček lepidlo bez formaldehydu a barvy na vodní bázi, které jsou bezpečné, bez olova a jiných těžkých kovů. Pro obaly a tištěné materiály se využívá recyklovaný papír.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Lůžkoviny - povrchový materiál: flanel

Lůžkoviny - výplně: ovčí vlna

Výrobce: PLAN TOYS , , Thajsko

Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?