Besky Vlněná přikrývka 02

Besky Vlněná přikrývka 02

Značka: Besky
Zboží je trvale vyřazeno.

Vlněná přikrývka plněná mykanou ovčí vlnou se střední gramáží náplně vás příjemně zahřeje, avšak zároveň brání nadměrnému pocení. Přikrývka je vhodná také pro alergiky díky své nízké prašnosti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Vlněná přikrývka je kvalitní výrobek z těch nejlepších přírodních a syntetických materiálů. Lůžkoviny české firmy Batex se vyznačují vysokou precizností zpracování, jenž je zcela v souladu s těmi nejmodernějšími požadavky na zdravý spánek. Klasické vlněné přikrývky jsou vyráběny v mnoha velikostech a gramážích náplně tak, aby se maximálně přizpůsobily vašim indiviuálním požadavkům.

Tato vlněná přikrývka ve standardní délce a rozměru pro jednu osobu vás příjemně překvapí svou mimořádnou hřejivostí. Ovčí vlna je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro plnění lůžkovin díky svým výjimečným vlastnostem. Má schopnost dynamicky se roztahovat či smršťovat podle okolní teploty a uchovat tak dokonalý teplotní komfort po celou noc.

Zároveň se nemusíte bát ani nadměrného pocení díky její vysoké prodyšnosti. Ihned odvádí přebytečnou vlhkost z povrchu těla a udržuje tak optimální teplotu. Ovčí vlna je vhodná také pro alergiky díky své velice nízké prašnosti. Povrchovým materiálem této přikrývky je kvalitní tkanina ve složení bavlna polyester, jenž je příjemná k pokožce a zaručuje dlouhodobou životnost. Hmotnost náplně 1,5 kg.

hmotnost: 1,5 kg
rozměry: 200x140 cm
náplň: 100% ovčí vlna
povrchový materiál: 50% bavlna, 50% polyester
barevná provedení: modrá, bílá, růžová

Použití: Přikrývky nelze prát v pračce, lokální znečištění lze zaprat ručně prostředkem obsahujícím lanolin. Větší znečištění doporučujeme přenechat k odstranění čistírně.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Lůžkoviny - povrchový materiál: bavlna a polyester

Lůžkoviny - výplně: ovčí vlna

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Co dělat, když nemůžete usnout

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?