Nippon Kodo Vonné tyčinky japonské Morning Star Cedarwood 200 ks

Nippon Kodo Vonné tyčinky japonské Morning Star Cedarwood 200 ks

Značka: Nippon Kodo
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nippon Kodo patří mezi nejstarší výrobce vonných tyčinek v Japonsku. Při výrobě těchto tyčinek kombinuje tradiční postupy a nejkvalitnější suroviny se 100% přírodní čistotou. Tyčinky obsahují vonná dřeva, vzácné byliny, aromatické květy a éterické oleje, které tvoří originální a nezapomenutelnou kombinaci vůní vykuřovacích tyčinek. Varianta Morning Star Cedarwood se vyznačuje jemnou a nevtíravou

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nippon Kodo patří mezi nejstarší výrobce vonných tyčinek v Japonsku. Při výrobě těchto tyčinek kombinuje tradiční postupy a nejkvalitnější suroviny se 100% přírodní čistotou. Tyčinky obsahují vonná dřeva, vzácné byliny, aromatické květy a éterické oleje, které tvoří originální a nezapomenutelnou kombinaci vůní vykuřovacích tyčinek.

Varianta Morning Star Cedarwood se vyznačuje jemnou a nevtíravou vůní cedrového dřeva. Jedno balení obsahuje 200 přírodních tyčinek, každá voní asi 35 min. Součástí je i destička pro pálení tyčinek.

Do poznámky objednávky prosím specifikujte případnou záměnu varianty tyčinek, jelikož dodavatel nemá vždy skladem všechny druhy. Děkujeme za pochopení.

Nippon Kodo navazuje na více než 400letou tradici výroby vonných tyčinek v Japonsku. Vonné tyčinky Nippon Kodo jsou vyráběny na základě starého receptu, a přináší tak originální vůni císařského Japonska.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Země původu: Japonsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?