Auroville Vonné tyčinky santalové dřevo 12 ks

Auroville Vonné tyčinky santalové dřevo 12 ks

Značka: Auroville
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Indiecharakteristika značky: Poblíž města Madras na jihu Indie okolo roku 1968 vznikla na základech původního kláštera (ašrámu) osada, která měla před sebou nelehký úkol. Stát se centrem duchovního rozvoje člověka žijícího v souladu s přírodou. Idea založit tuto osadu pochází od „Matky“ (Mirra Alfassa, 1878 -1973), filozofky a partnerky indického duchovního vůdce a jogína Sri A

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
země původu značky: Indie
charakteristika značky: Poblíž města Madras na jihu Indie okolo roku 1968 vznikla na základech původního kláštera (ašrámu) osada, která měla před sebou nelehký úkol. Stát se centrem duchovního rozvoje člověka žijícího v souladu s přírodou. Idea založit tuto osadu pochází od „Matky“ (Mirra Alfassa, 1878 -1973), filozofky a partnerky indického duchovního vůdce a jogína Sri Aurobinda. Duchovní osada se díky jejím obyvatelům postupně stala místem, které slouží nejen spirituálnímu poznání, ale také k poznání života v souladu přírodou.
Při pohledu z vesmíru je město Auroville postaveno ve tvaru spirální galaxie. V současné době však stavby nezabírají ani zdaleka budoucí projekt. Nyní je Auroville komplexní ekologické město na pozemcích o rozloze cca 2500 ha. Je to místo, kde se zkouší ekologické pěstování rostlin, výsadba původního pralesa a soužití lidí s přírodou. V místě vznikají nové myšlenky výuky díky vzájemnému poznávání lidí ze všech koutů světa. Duchovním centrem je kruhová stavba Matrimandir ve stylu velké mandaly. V místě je subtropické klima, zima je zde od prosince do března při teplotě 24°C - 30°C, přes léto je okolo 40°C, od října do prosince panuje monzun. Obyvatelé městečka se snaží využívat nové ekologické technologie jako vaření na slunečním vařiči (díky zrcadlu), výrobu bioplynu a využívání obnovitelných zdrojů energie. Promyšlené vodní hospodaření, nové ekologické domy ergonomických tvarů, bydlení podle zásad východních filozofií, to vše jen podtrhuje výjimečnou atmosféru tohoto místa. Městečko Auroville je přirozené duchovní centrum, ve kterém se celoročně uskuteční množství workshopů, výukových seminářů a dalších obecně prospěšných činností.
Sortiment značky Auroville pochází právě z tohoto úžasného místa. V našem obchodě Vám nabízíme celou škálu přírodních mýdel vyráběných v Auroville. Tato mýdla nabízí optimální péči o Vaši pokožku. Začněte nový den s mýdlem v bio kvalitě. Rostlinná mýdla jsou ručně vyráběna tam, kde mají skutečnou tradici. Všechna mýdla Auroville jsou vyráběna na přírodní bázi za použití pouze organických složek, bez chemických přísad v přirozené bio kvalitě! Pravidelným používáním přírodního mýdla Auroville bude vaše pleť přirozeně jemná a zvláčněná. Kvalitním rostlinným mýdlem můžete vaši pokožku a problematickou pleť léčit!

kontakt na výrobce:
New Creation Field
International Township
Auroville 605101
Tamil Nadu
South India
www.bon-auroville.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Země původu: Indie

Výrobce: New Creation Field, International Township , 605101, Auroville, Indie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?