Cattier Vyhlazující a revitalizující sérum Anti-Age 30 ml

Cattier Vyhlazující a revitalizující sérum Anti-Age 30 ml

Cattier Vyhlazující a revitalizující sérum Anti-Age 30 ml

Značka: Cattier
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Liftingové sérum obnovuje jas pokožky. Aktivní tenzor na bázi proteinů arganu má vypínací účinky a bezprostředně po aplikaci vypne a projasní pokožku obličeje. Přípravek obsahuje bio rostlinné oleje pupalky a slunečnice, které jsou bohaté na základní mastné kyseliny a díky svým vyživujícím a revitalizačním účinkům chrání pokožku před předčasným stárnutím. Bio květová voda vilínu je určena pro citl

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Liftingové sérum obnovuje jas pokožky. Aktivní tenzor na bázi proteinů arganu má vypínací účinky a bezprostředně po aplikaci vypne a projasní pokožku obličeje. Přípravek obsahuje bio rostlinné oleje pupalky a slunečnice, které jsou bohaté na základní mastné kyseliny a díky svým vyživujícím a revitalizačním účinkům chrání pokožku před předčasným stárnutím. Bio květová voda vilínu je určena pro citlivou pokožku, kterou zklidňuje a jemně ovoní. Tato aktivní směs zkrášluje pleť a bojuje proti jejímu ochabování. Celkový vzhled pokožky je kompaktní a svěžejší.


Složení:
Aqua, Hamamelis Virginiana Distillate*, Glycerin, Carrageenan, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Oenothera Biennis Oil*, Lecithin, Soybean [Glycine Soya] sterols, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Benzoate, Helianthus Annus Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Argania Spinosa Extract, Sodium cocoyl glutamate, Parfum, Lactic Acid, Chlorophylle, Tocopherol, Limonene, Linalool
*složky pocházející z ekologického zemědělství
11,5% všech složek pochází z biologického zemědělství
99,5% všech složek je přírodního původu

Od svého založení je v laboratořích přírodní kosmetiky Cattier kladen důraz na know-how a na snahu pomoci, abychom se cítili krásně, příjemně a zdravě. Citlivost k přírodě a snaha podělit se se spotřebiteli o blahodárné účinky přírody, aniž by byla ničena, vedly laboratoře Cattier k vyvinutí řady výrobků pro krásu, hygienu a péči certifikovaných BIO, které jsou přírodní, šetrné, příjemné a účinné.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Cattier Anti Age

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Pierre Cattier Paris , 16 Rue Gutemberg , 91070, Bondoufle, Francie

Z blogu3

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?