London Tea Výprodej Čaj zelený

London Tea Výprodej Čaj zelený

Značka: London Tea
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přestává se dodavatelem dovážet do ČR. Nakupte posledních pár kousků. Tento čaj je vytvořen pro zdraví. Má snad nějaký jiný nápoj tolik zdraví prospěšných užitků jako zelený čaj? Aspoň my o tom nevíme. Navíc vybíráme ty nejjemnější, dostupné zelené čaje, takže mají tu nejlepší chuť společně se všemi skvělými přínosy. A nejlepší nakonec...zelený čaj je také znám tím, že zvyšuje látkovou výměnu a tí

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přestává se dodavatelem dovážet do ČR. Nakupte posledních pár kousků.

Tento čaj je vytvořen pro zdraví. Má snad nějaký jiný nápoj tolik zdraví prospěšných užitků jako zelený čaj? Aspoň my o tom nevíme. Navíc vybíráme ty nejjemnější, dostupné zelené čaje, takže mají tu nejlepší chuť společně se všemi skvělými přínosy. A nejlepší nakonec...zelený čaj je také znám tím, že zvyšuje látkovou výměnu a tím zaručeně podporuje hubnutí!

certifikáty: FAIR TRADE, ORGANIC SOIL, CZ-BIO-KEZ
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: sypká
barva: hnědozelená
balení: 20 nálevových sáčků v papírovém přebalu

použití: Jeden nálevový sáček Vám vystačí na hrneček čaje. Zalijte horkou vodou, nechte vyluhovat 1-3 minuty. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.
složení: bio a fairtrade zelený čaj

země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: Společnost London Tea vyrábí BIO čaje etickým způsobem. Snaží se navozovat klid a pohodu nejen svými čaji, ale již v procesu výroby. Zaměstnanci tak nepracují o víkendech či po nocích, takže ani jejich rodiny nemusí být stresované dnešní uspěchanou dobou. Samozřejmostí je, že neobsahují žádné umělé složky a při výrobě není vyprodukován žádný oxid uhličitý. Jedná se tak o čaje, kterými se šíří ideální podmínky pro klid a relaxaci.

kontakt na výrobce:
The London Tea Company
Saunders House
52-53 The Mall
London,
W5 3TA
www.londontea.co.uk

Značka London Tea se řídí heslem „from bush to cup“ neboli „od keři k šálku“ a vyjadřuje maximální zájem o původ a kvalitu surovin stejně jako jejich šetrné zpracování i pěstování. Suroviny použité pro výrobu čajů a čajových směsí pocházejí výhradně od Fairtrade farmářů, a to převážně ze Srí Lanky a Indie.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: