Auro Výprodej Čistič na trouby a pece, sprej 500 ml

Auro Výprodej Čistič na trouby a pece, sprej 500 ml

Značka: Auro
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistič sporáků je ideální také na grily a varné desky. Odstraňuje bez námahy i ty nejsilnější nánosy a připálené zbytky. Jemná vůně a hygienická čistota.Použití: Nastříkejte na znečištěný povrch ze vzdálenosti 20 cm. Povrch musí být vychladlý! Vyhněte se postříkání ventilačního otvoru horkovzdušných trub. Je-li potřeba naneste prostředek raději mokrou houbičkou. Doba působení: Nechte působit min.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čistič sporáků je ideální také na grily a varné desky. Odstraňuje bez námahy i ty nejsilnější nánosy a připálené zbytky. Jemná vůně a hygienická čistota.

Použití: Nastříkejte na znečištěný povrch ze vzdálenosti 20 cm. Povrch musí být vychladlý! Vyhněte se postříkání ventilačního otvoru horkovzdušných trub. Je-li potřeba naneste prostředek raději mokrou houbičkou. Doba působení: Nechte působit min. 1 hodinu, nejlépe přes noc, poté důkladně otřete mokrou houbičkou. Podle potřeby opakujte.

Upozornění: Nepoužívejte na pomalované plochy, hliník, umělé hmoty nebo gumová těsnění.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: