Tautropfen Výprodej Čistící mléko rakytníkové 150 ml

Tautropfen Výprodej Čistící mléko rakytníkové 150 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemné čistící mléko pro vyčerpanou a unavenou pleť. Se svěží citrusově-ovocnou vůní přírodních éterických olejů. Vysoce účinné aktivní složky z rakytníku spolu s kupuakovým máslem jemně a důkladně čistí. Pečující jojobový olej a osvěžující aloe vera napomáhají pleti udržovat přirozenou úroveň hydratace. Napomáhá odstraňovat volné radikály a další škodlivé látky i v hlubších vrstvách pleti.Složení:

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemné čistící mléko pro vyčerpanou a unavenou pleť. Se svěží citrusově-ovocnou vůní přírodních éterických olejů. Vysoce účinné aktivní složky z rakytníku spolu s kupuakovým máslem jemně a důkladně čistí. Pečující jojobový olej a osvěžující aloe vera napomáhají pleti udržovat přirozenou úroveň hydratace. Napomáhá odstraňovat volné radikály a další škodlivé látky i v hlubších vrstvách pleti.

Složení: Voda, alkohol bio, jojobový olej bio, rostlinný glycerin, glyceryl palmitát (rostlinný emugátor), včelí vosk demeter, máslo cupuacu (kakaové máslo), sucrose palmitát (emulgátor na bázi rostlinného cukru), magnesium aluminium silicate (přírodní jíl), rakytníkový olej demeter, sodium lauroyl lactylate (přírodní emulgátor), xanthanová guma (přírodní zahušťovadlo), lecitin, šťáva z aloe vera bio, směs esenciálních olejů bio/demeter, vitamín E.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: