Tautropfen Výprodej Čistící mléko růžové 100 ml

Tautropfen Výprodej Čistící mléko růžové 100 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizuje a hydratuje suchou, citlivou a narušenou pleť a součastně vyhlazuje jemné vrásky. Čistá růžová voda, hodnotné oleje (jojobový, šípkový, mandlový) a máslo cupuacu posilují ochrannou funkci pleti a přinášejí jí jemnost a pružnost. Díky obsahu extraktu z růže damašské a dalším hodnotným přírodním složkám je plnohodnotnou péčí i pro nejnáročnější pleť.Použití: Používejte ráno a večer, nec

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Revitalizuje a hydratuje suchou, citlivou a narušenou pleť a součastně vyhlazuje jemné vrásky. Čistá růžová voda, hodnotné oleje (jojobový, šípkový, mandlový) a máslo cupuacu posilují ochrannou funkci pleti a přinášejí jí jemnost a pružnost. Díky obsahu extraktu z růže damašské a dalším hodnotným přírodním složkám je plnohodnotnou péčí i pro nejnáročnější pleť.

Použití: Používejte ráno a večer, nechte působit po 30 vteřin a pak setřete vlhkou kosmetickou houbičkou. Poté použijte nejlépe TAUTROPFEN Růžovou pleťovou vodu a TAUTROPFEN Růžový denní či noční krém.

Složení: Voda, růžový hydrolát , rostlinný glycerin, bio alkohol, glyceryl palmitát (rostlinný emulgátor), olej ze sladkých mandlí bio, jojobový olej bio, včelí vosk demeter, máslo cupuacu (kakaové máslo), sucrose palmitát (emulgátor na bázi rostlinného cukru), talek, magnesium aluminium silicate (přírodní jíl), šípkový olej bio, sodium lauroyl lactylate (přírodní emulgátor), xanthanová guma (přírodní zahušťovadlo), lecitin, extrakt z růže damašské bio, směs esenciálních olejů bio/demeter, přírodní vitamín E.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: