Klas Výprodej Imuno C komplex 60 tablet

Klas Výprodej Imuno C komplex 60 tablet

Značka: Klas
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Podporuje imunitní systém, bojuje proti volným radikálům, je nezbytný pro tvorbu kolagenu a pro důležité životní funkce. IMUNO C komplex je 100% z přírodních zdrojů, kombinace látek se v něm vzájemě velmi výrazně podporují: vitamin C, citrusové bioflavonoidy, spolu s nejvýznamějšími pomocníky quercetinem a rutinem. Ti chrání vitamin C před znehodnocením a jeho účinek dokáží znásobit až na 20ti nás

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Podporuje imunitní systém, bojuje proti volným radikálům, je nezbytný pro tvorbu kolagenu a pro důležité životní funkce. IMUNO C komplex je 100% z přírodních zdrojů, kombinace látek se v něm vzájemě velmi výrazně podporují: vitamin C, citrusové bioflavonoidy, spolu s nejvýznamějšími pomocníky quercetinem a rutinem. Ti chrání vitamin C před znehodnocením a jeho účinek dokáží znásobit až na 20ti násobek.

Hlavní účinky:
* Chrání organismus před volnými radikály a tak tělo negeneruje a stárne pomaleji - "nereziví".
* Ničí a pacifikuje viry, uplatní se tedy např. při nachlazení, chřipce, oparech, hepatitidě, HIV atd.
* Ničí a pacifikuje bakterie
* Zesiluje aktivní složky imunitního systému. Zvyšuje činnost makrofágů a tvorbu T buněk zabíječů. Rozmnožuje interferony.
* Hojí kůži a tkáně (dásně, sportovní úrazy, řezné rány, modřiny, pohmožděniny, popáleniny, oděrky, podvrtnutí, výrony).
* Snižuje bolest při artritidě.
* Snižuje stres a zvyšuje dobrou náladu. Podporuje vylučování asi deseti hormonů a dále je ochraňuje. Některé z těchto hormonů mají přirozené euforizující účinky (noradrenalin), jiné příznivě ovlivňují náladu a vitalitu (dopamin). Tak přípravek přispívá k uklidnění, optimismu a pocitu štěstí. Pochopitelně pak umožňuje i klidný spánek.
* Pomáhá při otravách mědí, arzenem, olovem a jinými těžkými kovy, zářením. Vyplavuje toxiny.
* Pomáhá v prevenci i léčbě rakoviny. V počáteční fázi může tlumit růst nádorů a brzdit i růst metastáz. Každopádně zvyšuje ochranu proti nádorovému bujení. Např. neutralizuje nestabilní molekuly kyslíku, brání transformaci dusičnanů na nitrosaminy a posiluje tělní tkáně.
* Působí jako prevence šedého očního zákalu.
* Brání ateroskleróze a chrání srdce (udržuje tepny pružné).
* Přispívá ke snižování cholesterolu.
* Ulevuje při alergiích (senná rýma, ekzémy, kopřivka, ...). Zvyšuje imunitu a jako přírodní antihistaminikum potlačuje uvolňování histaminu, takže tlumí alergické projevy a zánětlivé změny. Na rozdíl od běžných léků, které blokují účinek histaminu, zpomaluje Imuno C komplex jeho uvolňování bez jakýchkoli vedlejších účinků. Všechna antihistaminika totiž např. nebezpečně snižují koncentraci a zvyšují únavu. Nesmějí je tedy užívat řidiči apod. Přitom se tato antihistaminika mohou nacházet i v obyčejných lécích proti kašli či rýmě.
* Snižuje únavu.
* Zabezpečuje pevné a propustné kapiláry (hemoroidy, křečové žíly, krvácivé stavy …).
* Je účinný při léčení astmatu.
* Podílí se na tvorbě kolagenu (vše kolem vrásek, cév, vaziva, osteoporózy atd.).
* Pomáhá asimilovat mnohé vitaminy a stopové prvky.

Užívání: Pro základní použití 1 - 2 tablety denně. Pro terapeutické použití mohou, a často i musí, být dávky vyšší. V některých řidších případech může horní hranici dávkování určit až tzv. střevní intolerance - tedy než dojde k průjmu.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: