SANTE Výprodej Kondicionér Brilliant Care 200 ml

SANTE Výprodej Kondicionér Brilliant Care 200 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyvážené složení tohoto kondicionéru zanechá Vaše vlasy vyživené. Díky extraktu z břízy a lopuchu, zahojené,díky panthenolu a rostlinnému glycerinu spolu s araššídovým olejem dodá vlasům kouzelný, briliantový lesk.certifikáty: BDIH, ECOCERTvhodné pro: výživu a péči o vlasykonzistence: gelovábarva: čirábalení: plastový obalpoužití: Kondicionér naneste na umyté vlasy nechte krátce působit, poté důkl

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Vyvážené složení tohoto kondicionéru zanechá Vaše vlasy vyživené. Díky extraktu z břízy a lopuchu, zahojené,díky panthenolu a rostlinnému glycerinu spolu s araššídovým olejem dodá vlasům kouzelný, briliantový lesk.

certifikáty: BDIH, ECOCERT
vhodné pro: výživu a péči o vlasy
konzistence: gelová
barva: čirá
balení: plastový obal

použití: Kondicionér naneste na umyté vlasy nechte krátce působit, poté důkladně spláchněte vodou.
INCI: Aqua (Water), Alcohol, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Betula Alba Leaf Extract*, Arctium Lappa Root Extract, Panthenol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Sodium Lactate, Lactic Acid, Parfum (Essential Oils)
*BIO


země původu značky: Německo
charakteristika značky: BIO kosmetika Sante je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Sante splňuje nejvyšší nároky na moderní přírodní a pokožkou dobře snášenou kosmetiku. Svědomité zacházení s rostlinnými pestícími a účinnými látkami, kombinované s nejnovějšími poznatky kosmetologie poskytuje ochranné pestící produkty pro každodenní použití. Tato kosmetikou je vhodná i pro velmi citlivou, k alergiím náchylnou pokožku. Kosmetické přípravky Sante jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky pod dermatologickým dohledem. Produkty Sante jsou nositelem ochranné známky Kontrolovaná přírodní kosmetika - BDIH a ECOCERT, které jsou zárukou toho, že produkty Sante jsou vyvíjeny a vyráběny s ohledem na přírodní zdroje, při výrobě jsou používány výhradně přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aroma, vše z kontrolovaného biologického pěstování a biologického sběru ve vybraných lokalitách.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kraeuterwiese 6
Salzhemmendorf 31020
www.sante.de

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?